1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

destine112”Aceasta este casa care găzduiește dorințele și aspirațiile unui copil! Aici, un copil, împreună cu bunica lui, doarme, mănâncă , visează! Visează la o casă! Dintr-un ajutor social, bunica trebuie să hrănească atât trupul cât și sufletul unui copil care își dorește să devina un mare fotbalist!  Oameni generoși au decis să aducă normalitatea în viețile lor!”


”Încep să prindă contur planurile pentru împlinirea unui vis! Visul unui copil de a  avea o casă, așa cum ar trebui să aibă orice copil. Familia Fortis -  sprijinită de Fundația Andra, Primăria Iedera, Magazinul Total Moreni și un om cu suflet mare, care dorește să rămână anonim - pornește  la drum pentru realizarea acestui proiect. ”


- sursă informații - facebook prof. Mănică Romeo Sebastian 

Cei care vor să se alăture acestui proiect, pot lua legătura cu prof. Mănică Romeo Sebastian sau prof. Cristian Zegheru.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul  dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii