1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emiltudor211Dacă nici un preşedinte de Asociaţie Judeţeană de Fotbal - aflat în plină campanie pentru încă un mandat, după... 30 de ani la conducerea fotbalului dâmboviţean, nu respectă ROAF-ul, la ce să ne mai aşteptăm? Atenţionat şi avertizat cu „litera de regulament”, Emil Tudor - preşedintele AJF Dâmboviţa refuză să îndrepte „una” dintre marile sale greşeli!

 

Din nefericire, Emil Tudor nu este la prima „greşeală... forţată” - ca să împrumutăm un termen din tenis, dar cea la care vom face referire este ultima, sperăm noi…

Articolul 30, paragraf 1.2.- din ROAF - privind organizarea şi programarea Cupei României, prevede clar:
Art.30 - 1.2.În situaţia cluburilor cu mai multe echipe, în cadrul competiţiei Cupa României, începând cu sezonul 2017-2018, poate participa doar echipa de categorie superioară a clubului.

Ei bine, în etapa a 3-a a fazei judeţene a Cupei României, preşedintele Emil Tudor - pentru că trebuie să se ştie, este “omul din AJF” care stabileşte de unul singur meciurile (!) şi nu Comisia de Competiţii, a programat echipa Olimpicii Ulmi II - Liga a 5-a, seria Nord, formația “satelit” a Olimpicilor Ulmi - Liga a 4-a, locul 5!

Şi pentru că vorbeam de “greşeală forţată”, cel mai bun exemplu vine de la faptul că deşi i s-a atras atenţia, meciul a fost programat pentru miercuri, 18 aprilie, de la ora 17,00 - aşa cum apare pe desfăşurătorul “delegărilor”:

Sursa: AJF Dâmbovița - click pe fotografie
printscreencuparomanieiŞi dacă n-ar fi singura “greşeală voită”...ar fi bine...

Reamintim că după validarea dosarelor pentru candidaţii la funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte AJF, contestaţiile urmează a fi judecate de Comitetul Executiv, din care cinci sunt incompatibili, după cum deja am specificat anterior:

Emil Tudor - preşedinte al CEx, candidat la funcţia de preşedinte! Credeţi că va vota „pentru” dosarul lui Mihăiţă Ene?

Florin Tuiu - vicepreşedinte, candidat la funcţia de... vicepreşedinte! Credeţi că va vota pentru acceptarea dosarului unui contracandidat?

Ionel Pitaru - membru în comisia de validare! Cu certitudine că omul nu-şi poate schimba decizia iniţială.

Valentin Junghie - membru în comisia de validare! Aceeaşi situaţie ca cea de mai sus.

Sandu Dragomir - candidat la funcţia de vicepreşedinte, adică vine omul să-şi voteze propriul dosar? Nu credem că ar face-o!

La ce ar rebui să ne mai aşteptăm în următoarele zile, rămase până la Adunarea Generală pentru alegeri, programată pe 26 aprilie?

 

Sursa foto: partenertv.ro

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii