1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iliescuiasca11Este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din Moreni! A fost golgheterul Ligii a 3-a, iar acum este în topul marcatorilor la minifotbal! Andrei Iliescu, alias „Iască” este OMUL SĂPTĂMÂNII!

 

Andrei Iliescu este unul dintre cei mai buni fotbalişti morenari în activitate! A fost printre principalii marcatori ai Flacărei Moreni, în sezonul 2016-2017! De altfel a şi câştigat titlul de golgheter, la mare luptă cu Năstăsie (Piteşti) şi Calofir (Aninoasa).

16 goluri: Andrei Iliescu (Flacăra)
14 goluri: Năstăsie (Piteşti)
13 goluri: Calofir (Aninoasa)

iliescuiasca12

Iată ce ne declara în urmă cu ceva timp, legat de reuşita lui: „A fost un sezon dificil, dar unitatea echipei ne-a făcut să avem rezultate bune. Da, am ieşit golgheter, dar ştiţi foarte bine că fără ajutorul echipei nu aş fi reuşit şi ţin să mulţumesc colegilor şi staff-ului, pentru toată încrederea pe care mi-au acordat-o.”

IASCĂ, CEL MAI BUN MARCATOR ŞI LA ECHIPA LA CARE JOACĂ ÎN LIGA 4

După cum ştiţi, Iască a ales să plece de la Flacăra Moreni deşi, spune el, a fost una dintre cele mai grele alegeri. Avea nevoie însă de un loc de muncă stabil... Iar dacă juca în Liga 3 nu putea să lucreze...Aşa că a ales să continue cu fotbalul în Liga 4, la Olimpicii Ulmi. Acolo unde este golgheterul echipei, cu 16 reuşite.

Top marcatori Liga 4
29 goluri: Dinu (Bucşani)
26 goluri: Nedelea (Corneşti)
23 goluri: M.Matei (Corneşti)
21 goluri: Leţu (Ungureni)
17 goluri: Ionescu (Fieni)
16 goluri: Iliescu (Ulmi), Huţuşoru (Perşinari)

 

ANDREI ILIESCU MARCHEAZĂ (ŞI MAI) MULT LA MINIFOTBAL!

Acelaşi Andrei Iliescu este printre cei mai buni marcatori din minifotbalul dâmboviţean. „Iască” joacă pentru Kablutronik, echipă aflată pe primul loc în Liga Companiilor. Este al doilea marcator al Ligii, alături de Robert Mădăran, cu câte 27 de goluri fiecare. Interesant că topul este completat doar de jucători de la Kablutronik.

Liga Companiilor
31 goluri: G. Madaran (Kablutronik)
27 goluri: R. Madaran (Kablutronik), Iliescu (Kablutronik)

kablutronikechipa

 

A PLECAT DE LA MORENI, DAR CONTINUĂ SĂ IUBEASCĂ FLACĂRA!

“La Moreni este o adevărată familie. Suporterii au fost întotdeauna lângă echipă, indiferent de rezultate. Au fost ca al 12-lea jucător, în teren. S-au bucurat şi au plâns, alături de noi. Le mulţumesc foarte mult pentru susţinerea de care au dat dovadă în momentele grele pe care le-am întâlnit. Sunt sigur ca vor fi în continuare lângă echipă, cel puţin cum au fost şi până acum. Îi salut, le doresc multă sănătate, cu mult respect, Iască! FORZZA FLACARA MORENI!!!”

iliescuiasca13

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii