1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001caragiale8990CE SE ÎNTÂMPLĂ CU JUNIORII NOȘTRI? O întrebare la care vă provocăm și pe voi să răspundeți! Sunteți pentru desființarea competițiilor de juniori, la Ligile 4 și 5? Credeți că sunt întreceri... “inutile”? Iată ce credem noi!

 

Competitiile de juniori, de la Ligile 4 si 5 nu sunt, in niciun caz, inutile! Dimpotriva, ele pot ajuta la revitalizarea fotbalului! Cu o conditie! Echipele din Liga 4 si Onoare sa trateze aceste campionate cu maxima raspundere! Micii fotbalisti sa aiba loc in echipe… Sa nu mai asistam la meciuri in care joaca “juniori” de peste… 30 de ani. Apoi, la fel de important este ca echipele mari sa fie taxate (serios!) atunci cand nu se prezinta juniorii… Si multe ar mai putea fi facute!

O idee pe care o tot lansam, de ani buni! De ce nu se organizeaza un turneu final cu cele patru formatii castigatoare la Juniori? Si ne referim aici la Liga 4 si cele trei serii din Onoare.

Daca nu se intampla lucrurile enumerate mai sus… junioratul nu are niciun viitor in fotbalul mic dambovitean! Voi ce credeti? Asteptam pareri!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii