1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dragospatru1114567A fost unul dintre cei mai buni jucători ai Chindiei, din ultimii ani! Acum evoluează la una dintre echipele cu pretenţii din minifotbalul dâmboviţean! El este OMUL SĂPTĂMÂNII!

 

Dragoş Pătru nu are nevoie de multe prezentări! S-a născut pe 28 aprilie 1980 şi a jucat peste 450 de meciuri in Liga 2, peste 150 în Liga 3 şi a bifat 10 prezenţe în Liga 1. Între 1995-1996 joacă la Steaua B * La Chindia a evoluat între anii 1996 - 2003 şi 2010 – 2017. Între 2004 şi 2010 joacă la Minerul Motru, Concordia Chiajna şi Dacia Miveni. El este unul dintre fotbaliştii...emeblemă, pentru judeţul Dâmboviţa!

De anul trecut, Dragoş joacă la Young Boys Târgovişte, una dintre cele mai bune echipe din minifotbalul dâmboviţean! Este liderul Superligii Bergenbier, joacă bine în Cupa şi Daniel Bălaşa, omul care a dat naştere acestui proiect ambiţios, promite că vom auzi multe lucruri frumoase despre Young Boys, la nivel naţional!

Revenind la Dragoş, să notăm o declaraţie de–a lui, din urmă cu ceva vreme: “Sincer, m-a convins Irinel Voicu sa vin, sa joc. Intr-adevar, este mult mai greu, dar si frumos, jocul de minifotbal. Imi doresc sa ii pot ajuta pe baieti, sa ajunga cat mai sus. Dar sa nu creada cineva ca a venit Maradona si... gata! Ajung sus! Ca am venit eu, acolo... Trebuie sa muncim, cu totii, foarte mult. Cu truda si ambitie, sper ca o sa reusim. Minifotbalul este un joc in care trebuie sa stai tot timpul in miscare. Sa alergi mult, foarte mult... Atat cat joci!”

Şi de la această declaraţie, până astăzi, a trecut ceva vreme! Timp în care l-am văzut pe Dragoş de mai multe ori la lucru. Şi nu a făcut-o deloc rău! Ba chiar evoluţiile lui au ajutat de multe ori echipa.

Succes, Dragoş Pătru şi să auzim numai lucruri frumoase, despre tine!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii