1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mp9osUnul dintre cei mai buni antrenori din judeţul Dâmboviţa este alegerea noastră pentru rubrica “Omul Săptămânii” ! De numele lui se leagă multe performanţe ale unor fotbalişti care au scris, deja, pagini frumoase, în sportul cu balonul rotund.

 

Cand spui Mircea Petrescu, inevitabil te gandesti la Flacara Moreni... Dar si la Liceul Tehnologic Petrol Moreni, o scoala care a devenit cunoscuta si datorita performantelor unor elevi pregatiti de acelasi Mircea Petrescu.

mp6os

Cu siguranta ca Andrei Ivan este cel mai cunoscut fotbalist decoperit si crescut de Mircea Petrescu, dar lista pustilor talentati este mult mai mare... Cei care il cunosc pe antrenorul morenar stiu exact despre ce vorbim.

mp8os

Ieri, l-am rugat pe Mircea Petrescu sa ne spuna care crede ca sunt cele mai importante performante pe care le-a avut in cariera de antrenor. Iata ce ne-a declarat: “In 2017, cel mai important rezultat a fost obtinut la Turneul Final de la Olimpiada Gimnaziilor, din Hunedoara, acolo unde am obtinut locul 5, pe tara. cu grupa 2002, a LTP Moreni. Ar mai fi Turneul Final Cupa Timbark, de la Timisoara, unde am obtinut locul 5, pe tara cu elevii de la LTP Moreni - grupa 2005 . Din 4700 de scoli gimnaziale am reusit sa fim pe locul 5, in tara, eu cred ca e ceva... Si va mai spun un lucru: la Olimpiada Gimnaziilor am castigat 11 jocuri si am pierdut unul singur, cu Cluj. In plus, am condus campioana nationala pana in ultimul minut, cand ne-au egalat (n.red 2-2). Totodata, as vrea sa va mai spun ca in anul 2011, la Turneul semifinal al Juniorilor D, de la Craiova, am luat locul 1, cu grupa 1997 a celor de la CS Petrol Moreni, la egalitate de puncte cu Kinder Tg Mures. Din nefericire, castigatoarea s-a extras din...caciula si am “sarit” din locurile 1-4. Tot un rezultat notabil am inregistrat in anul competitional 2008-2009, atunci cand am ajuns la Turneul Semifinal de la Oradea, cu grupa 1996, la Juniori D. Atunci am luat locul 3 in grupa.”

Despre performantele obtinute de Mircea Petrescu ar mai fi multe de scris si... povestit! Asa ca ii multumim pentru tot ceea ce face pentru fotbalul dambovitean si ii tinem pumnii stransi! Felicitari, Mircea Petrescu!

Foto: doar o mica parte din ce a reusit sa realizeze antrenorul Mircea Petrescu!

mp1osmp2osmp3osmp4osmp7osmp5os

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii