1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci445pucioasaEste timpul să lansăm cea de-a șasea rubrică permanentă, de pe site-ul nostru. În fiecare zi de sâmbătă vom vorbi despre lucrurile cele mai importante din sportul dâmbovițean. Astăzi…despre viitorul AJF-ului!

 

În ultimele două-trei luni am asistat, direct sau indirect, la zeci de discuții legate de viitoarele alegeri de la AJF Dâmbovița și oamenii care vor conduce destinele fotbalului județean. Am auzit fel și fel de scenarii, unele credibile, altele de domeniul SF-ului… Mulți doresc debarcarea lui Emil Tudor, din fruntea AJF-ului. Alții joacă la două capete, adică sunt cu Tudor, dar în culise… complotează. Există și unii care cred că nu șeful de la AJF este principalul vinovat pentru ce se petrece pe terenurile noastre de joc… Pe mine unul, puțin mă interesează cine câștigă alegerile! Ce mă interesează în schimb - ca iubitor al fotbalului și ca om care scrie cu pasiune despre ce se întâmplă în sportul cu balonul rotund – este ca fotbalul să câștige! Să terminăm - pentru totdeauna -cu reduceri de pedepse, cu jucători pe fals, cu injurii netaxate și lista neregulilor poate continua… Am spus-o, în repetate rânduri, eu unul nu văd rostul unei serii cu 18 sau 16 echipe la Liga 4, atât timp cât multe meciuri se joacă doar…unii știu de ce! Nu sunt de acord cu iertarea unor echipe care se joacă de-a fotbalul… Ba mă retrag, ba nu mă retrag… Nu sunt de acord cu pedepsele mult prea ușoare pentru cei care lovesc, jignesc și amenință, de multe ori sub privirile organizatorilor și…mai grav, a celor care trebuie să asigure ordinea! Și atunci, mă întreb, poate veni cineva care să își asume transformarea fotbalului de la noi? Dintr-un spectacol …ieftin, într-unul de…clasă? Totodată, reprezentanții echipelor au „coloană” pentru a spune STOP NEREGULILOR? Cu riscul ca toți cei care greșesc să fie…EXMATRICULAȚI? Aici este marea problemă! Nu cine câștigă alegerile, ci cum aleg să…joace cei din jurul echipelor! Și încă ceva! Puterea nu este nici la Emil Tudor, nici la vreun alt șef de comisie… Ci la voi, cei care de cele mai multe ori faceți doar act de prezență la Adunarea Generală! Și, culmea, apoi vă plângeți că fotbalul nostru este în picaj! Este în cădere pentru că voi permiteți lucrul acesta! Pentru că nu vă doriți cu adevărat o schimbare! Când o să susțineți această idee… fotbalul dâmbovițean va fi acolo unde îi este locul! Să fie 2018 anul renașterii? Vom vedea!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii