1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrebombardierDupă o scurtă... escapadă la Rosetana, morenarul revine la Spoltore, echipa cu care promovase în Eccelenza! „Il Bomber Gabriel Petre torna a Spoltore”, notează “asdspoltorecalcio. altervista.org” * Morenarul a debutat aseară, cu gol, în ultimul minut de joc!

 

După o evoluţie peste aşteptări în Promozione, la Rosetana, Gabriel Petre se întoarce la Spoltore - echipă la care promovase la finele sezonului trecut, în Eccelenza - Lega Nazionale Dilettanti, ultima “escală” către serie D. Sezonul trceut, Petre marcase 14 goluri pentru echipa lui Donato Ronci, aşa că n-avea cum să-l uite aşa repede, mai ales că Spoltore - aflată în lupta pentru promovare în Serie D, are nevoie de un astfel “bombardier”! “Sono felice di tornare a Spoltore, dove ho vissuto una splendida stagione lo scorso anno. Voglio ringraziare la Rosetana per l’opportunità che mi ha dato, in particolare il presidente Pino Lamedica, che mi ha fatto sentire da subito uno di casa e soprattutto mi ha dato la possibilità di tornare qui”, a declarat la “fotografie”, morenarul, pentru acceeaşi sursă. Mai mult, Gabriel Petre a debutat ieri, în Cupa Italiei Eccelenza, marcând golul calificării în minutul… 90, Spoltore calificându-se după 3-2 cu Capistrello * În Eccelenza, după 16 etape, Spoltore ocupă locul 3, cu 29 de puncte * Prima clasată promovează direct în Serie D, iar ocupantele locurilro 2-5 joacă în play off * Sâmbătă, 9 decembrie: Spoltore - Miglianico (ultimul loc în seriei).

Foto (“asdspoltorecalcio.altervista.org”): “Il bomebro” alături de stafful de la Spoltore

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii