0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbal1Site-ul nostru, în parteneriat cu Asociația Județeană de Minifotbal Dâmbovița, vă invită la cel mai tare concurs al iernii! Premii în valoare de 3.000 de lei! Succes, tuturor!

 

Asociația Județeană de Minifotbal Dâmbovița oferă trei vouchere*, în valoare de 1.000 de lei fiecare, pentru cei care vor să se înscrie în Liga 1, la minifotbal! Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la acest articol, printr-un mail, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , în care să specificați numele echipei pe care ați dori să o înscrieți, dar și un lot de minimum opt jucători! Termenul limită până la care așteptăm propunerile voastre este 24 decembrie! Pe 25 decembrie vom anunța lista completă a celor înscriși, pentru ca pe 26 decembrie să anunțăm câștigătorii! Două dintre vouchere vor fi acordate prin tragere la sorți, urmând ca pe al treilea să îl oferim echipei cu cel mai atractiv/inedit nume! Mult succes și așteptăm …înscrierile voastre!

*un voucher acoperă toate taxele de joc, pentru un sezon complet! Așadar, un premiu deloc de neglijat!

Pentru mai multe informații despre minifotbalul dâmbovițean puteți accesa site-ul nostru, secțiunea minifotbal sau pagina oficială a minifotbalului din județ:
https://www.facebook.com/campionatuldeminifotbal/

 

Mult succes, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii