1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

badea9900Recunoaşteţi fotbalistul din imagine? Unul dintre cei mai buni din campionatul nostru judeţean, într-o fază care spune totul! Intră şi vezi despre cine este vorba!

„Zăpezile de altădată!”... Imaginea alăturată nu are nicio legătură cu vreun spectacol, sugerat de versul lui Francois Villon... Este vorba despre Aurel Badea - fotbalistul FC Brezoaele, care schimbându-şi „fotografia de profil”, ar vrea să ne spună că... speranţa moare ultima! Operat săptămâna trecută - după gravul accident suferit, Aurel n-a putut sta departe de magia lui „don balon”, aşa că sâmbătă a fost prezent, într-un colţ al stadionului „Ştefan Ciomârtan”, „suferind” alături de coechipierii lui, la meciul cu CS Coada Izvorului. Din păcate, am aflat prea târziu de prezenţa lui, aşa că am ratat o discuţie despre trăirile de moment, cu cel despre care noi am scris şi atunci când alţii nici nu-i pomeneau numele... Să nu uităm că Aurică Badea a fost golgeter în Liga a 5-a şi fotbalistul anului pe când activa la Unirea Slobozia Moară, iar titlul de atunci, sugestiv poate - „Greu de învins”, ne face să credem că are un sâmbure de adevăr! Poate că într-adevăr, Aurică Badea este „greu de învins” până şi de soarta care, cel puţin pentru moment, i-a fost potrivnică! Capul sus, Aurel Badea şi află că mulţi sunt alături de tine!

Foto (facebook)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii