1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

alexbarboiu1Alexandru Bărboiu a fost portarul celor la Aninoasa. A plecat de acolo şi a ajuns în Norvegia, lângă Alesund! Acum joacă fotbal la o formaţie din liga a 4-a, într-un campionat complet diferit de al nostru... Citeşte un interviu, în exclusivitate, în care Alex ne povesteşte cum este viaţa în Norvegia!

Inainte de toate, cum este viata in Norvegia?
Este o tara frumoasa, cu peisaje extraordinare! Clima, total diferita de cea de la noi. Cea mai mare temperatura din vara asta a fost 20 de grade. Un nivel de trai ridicat, dar si salarii pe masura.

De ce ai ales sa pleci acolo?
Am primit aceasta oferta de a veni aici de la prietenul meu, Boga Csaba. Am fost colegi la Sepsi Sf Gheorghe. El este de 4 ani aici, joaca la Emblem (tot portar), dar in toamna a suferit o accidentare la genunchi. s-a operat si lipseste 1 an, de pe gazon. Cei de la echipa l-au intrebat daca el stie vreun portar din Romania... Si a apelat la mine. Am spus... de ce nu? Este o sansa poate pentru un viitor mai bun! Am vrut sa vad cum este sa joci fotbal in alta tara, dar sa si muncesc

alexbarboiu2

Locuiesti in Alesund. Cum este orasul?
Locuiesc intr-o localitate din apropiere de Alesund. Este un oras linistit, micut, dar cochet!

Sunt pasionati norvegienii de fotbal?
Sunt foarte pasionati norvegienii de fotbal. Au foarte multe grupe de copii si juniori aici. In plus, fotbalul feminin este intens promovat!

Cum este acolo, in ligile mici? Difera mult fata de cum este la noi? Si daca da, ce?
Este un fotbal total diferit, fata de cel din Romania. Un fotbal bazat mai mult pe lupta, forta, mingi inalte, iar faulturile se dicteaza mult mai greu. Majoritatea meciurilor se disputa pe teren sintetic .

Cum este la echipa la joci? Care e atmosfera?
Am fost primit foarte bine de catre colegi si conducatorii echipei. Am gasit conditii foarte bune de antrenament, incepand de la terenuri, vestiare, mingi,echipament etc...Doar ca in Norvegia, de la liga 3 in jos, fotbalul este considerat amator. Jucatorii nu sunt platiti, vin doar din placere!

Ce obiectiv aveti in acest sezon?
Dupa un tur nu tocmai satisfacator (doar 8 puncte strânse), s-ar fi zis ca obiectivul era evitarea retrogradarii. Dar dupa acest inceput foarte bun de retur, obiectivul este clasarea pe un loc cat mai bun al clasamentului, locurile 4-5.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii