1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

alex3Alex Iordache este unul dintre jucătorii de bază, de la Divertis Târgoviște, echipa campioană a județului Dâmbovița. Citește un interviu, în exclusivitate, cu cel care are toate șansele să evolueze pentru naționala României!


Alex, inainte de toate, felicitari! Ai avut un sezon foarte bun la minifotbal!
Multumesc frumos! Intr-adevar, a fost un sezon foarte bun, atat pentru mine cat si pentru echipa mea. Suntem vicecampioni regionali (Brasov 2017) si am avut o prestatie foarte buna la Turneul Final (Bacau 2017), care ne aduce in top 10 echipe din tara. Si cred ca asta spune foarte mult pentru minifotbalul din Dambovita

alex1

Poti sa ne vorbesti putin despre cooptarea ta la lotul national?
Da ! A fost o discutie cu oficialii echipei nationale, dupa primul meci de la turneul final (Bacau). Ar insemna foarte mult pentru mine o convocare la echipa nationala, dupa atata timp si atatea trofee. A ramas ca vom tine legatura.

De cat timp joci minifotbal si care au fost cele mai frumoase momente din cariera?
Joc de cativa ani buni si pot spune ca au fost mai multe momente frumoase legate de minifotbal. Daca m-as apuca sa va spun ...mi-ar lua cateva ore...

alex3

Cum crezi ca este minifotbalul dambovitean, fata de acum cativa ani?
Minifotbalul dambovitean este, clar, in progres, fata de acum cativa ani. Cu toate ca la nivel national, Divertis Targoviste a avut rezultate bune si la inceputurile minifotbalului dambovitean (sfert finalista, la Cupa Romaniei).

Ce poti sa ne spui despre Divertis? Echipa campioana a judetului isi poate apara titlul, anul acesta?
Divertis Targoviste este un grup unit. Este mai mult decat o echipa. Atata timp cat la noi nu exista niciun sponsor si avem rezultate foarte bune la nivel national cred ca asta spune cel mai mult despre echipa noastra. In ultimele doua editii de campionat judetean avem victorii pe linie si cred ca asta spune, din nou, foarte mult despre cel fel de echipa suntem. Echipa noastra cred ca este favorita si sezonul viitor la castigarea campionatului. Cred ca avem in continuare cel mai bun lot din judet.

Crezi ca o sa aveti de suferit, dupa plecarile unor colegi, la echipele rivale?
Nu cred ca o sa avem de suferit dupa plecarile unora. Au venit la echipa baieti buni de care cred ca aveam nevoie si care au mult mai multa experienta decat cei care au plecat.

alex4

Care crezi ca este punctul vostru forte?
Punctul nostru forte cred ca il reprezinta grupul .Suntem un grup omogen, care ne stim de ceva vreme si cred ca asta se reflecta si in rezultate.

Ce obiective ti-ai stabilit pentru urmatorii ani, legat de minifotbal?
Ca obiective pot spune ca ne-am propus sa atingem in fiecare an campionatul national si acolo sa ne prezentam cat mai bine posibil.

Multumim si mult succes!
Multumesc si eu!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii