1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

20839547 1307479636044954 677089702 nLa Târgovişte a luat fiinţă un nou club: Young Boys! Punctul forte îl reprezintă echipa de minifotbal, care are un obiectiv îndrăzneţ: titlul naţional! Citeşte un interviu interesant cu Daniel Bălaşa, omul care vrea să (re)aşeze Tărgoviştea pe harta sportului de elită, din România!

Inainte de toate, succes in acest proiect! De ce „Young Boys Targoviste”?
Am ales acest nume deoarece echipa este formată doar din jucători tineri, dar si pentru ca sunt un susținător infocat al formatiei din Elveția, BSC Young Boys!


De ce la baza clubului va sta o echipa de minifotbal? Cum ai facut aceasta alegere?
Acest proiect are la baza echipa de minifotbal care își dorește sa ajungă o forța la nivel național. Aceasta alegere am făcut-o pentru mulți dintre baietii cu care jucasem, deja, la minifotbal. Stiam ca își doresc un proiect serios si ca sunt dornici sa faca performanța. Acum au ocazia!

20864523 1307474696045448 2051947521 n


Ce parere ai despre minifotbalul dambovitean? De ce crezi ca devine un sport tot mai popular?
Am o parere extraordinar de buna despre minifotbalul din Dâmbovița si cred ca este intr-o continua creștere! Este mult mai practic decât fotbalul si cum in județul nostru fotbalul moare, usor-usor, ii îndeamnă pe cei mai multi dintre practicanti catre minifotbal!


Cine va juca la echipa de minifotbal? Pot sa ne dai macar unul, doua nume…sonore?
Echipa de minifotbal este inca in construcție. Toti cei care au venit la echipa sunt nume sonore, care au activat in fotbalul si minifotbalul dâmbovițean. Am adus pilonii in echipa, unul dintre ei este Radu Seran si cel de-al doilea este Constantin Chivulescu. alias „Tica”. Dupa cum bine știți a venit de la Tazmanshaft, campiona naționala de anul acesta! Pe langa aceștia am adus alti jucători buni, cum ar fi Penescu, Șerban, Bogdan Dinu (fostul jucător al Chindiei), Radu Ungureanu, Enescu, Grecu, Balasa si doi jucatori de la o divizionara C, cu o experienta bogata la minifotbal. Probabil, pana in septembrie, se vor alatura alti 4-5 sportivi.

Am inteles ca o atentie deosebita o acordati unui Centru de copii si juniori. Exista, deja o strategie, in acest sens?
Da, este adevărat ceea ce ați auzit si vreau sa va spun ca este un proiect de care ne vom ocupa imediat ce o sa finalizam strategia acestui Centru de copii si juniori.


Cine vor fi cei care ii vor pregati pe copii?
Încă nu stim ce antrenori vom aduce pentru pregătirea acestor copii. Tot ceea ce stiu sa va spun la aceasta ora este ca vor fi profesioniști, care au mai lucrat cu copiii!

20815261 1307478686045049 1259177060 n


Ce va propuneti in primul an?
Ne propunem câștigarea Campionatului si Cupei in minifotbalul dâmbovițean, iar dupa terminarea acestor competitii, o clasare la turneul regional intre primele patru echipe, pentru a putea ajunge la turneul final si nu in ultimul rand, participarea la Cupa României, unde speram la locurile 1-3! Acest proiect vreau sa va spun ca se întinde pe o durata de timp lunga, unde avem ca obiectiv câștigarea titlului național, la minifotbal!


Care credeti ca este punctul forte al acestui proiect?
Punctul forte al acestui proiect este seriozitatea si profesionalismul cu care se va desfășura si bifa fiecare obiectiv. Am gandit bine aceasta echipa de minifotbal. Vreau sa va spun ca, la nivel organizatoric, băieților nu le lipsește nimic. Si eu cred ca suntem la nivelul celor de la Bucuresti, Am adus oameni in staff care se ocupa de pregătirea lor, pentru ca numai asa putem îndeplini obiectivele pe care le-am fixat!


Multumim si mult succes! Promitem sa fim alaturi si de Young Boys Targoviste!
Vreau sa le multumesc oamenilor care au avut si au incredere in mine, sunt un baiat tanar, cu ambiție si forța necesară. Sunt sigur ca o sa putem pune Târgoviștea pe harta minifotbalul, asa cum se cuvine! Le multumesc băieților si celor din staff, care au avut incredere in mine si o sa fac tot ceea ce depinde de mine, ca președinte al acestui club, ca de la an la an sa fie tot mai bine! Multumesc!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii