Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iuliantronaru23Iulian Tronaru a fost unul dintre jucătorii de bază ai Flacărei, în sezonul trecut. Acum, morenarul a decis să accepte provocarea de a merge la o echipă nouă! Chiar...două! Pentru că, din toamnă, Iulian va juca fotbal şi...minifotbal!


Inainte de toate, felicitari pentru tot ce ai reusit pana acum! In cateva zile incepe o noua provocare pentru tine! Cum te-ai acomodat la noua echipa, Olimpicii Ulmi?
Multumesc frumos! Da, oarecum o noua provocare, pentru ca Liga 4 o cunosc destul de bine. Provocare poate ca dupa multi ani evoluez la o noua echipa, unde m-am acomodat foarte bine. Cosmin imi este un foarte bun prieten, cu Radu Șeran am jucat si la Pucioasa, iar restul colegilor ii cunosc foarte bine.

Care este obiectivul tau, pentru acest sezon, in liga a 4-a?
Obiectivul meu pentru aceste sezon e sa câștigam fiecare meci in parte si - de ce nu - la sfârșitul campionatului sa ma bucur împreuna cu băieții de încă o promovare. :) In fotbal orice este posibil.

iuliantronaru21

In curand te vom vedea si la minifotbal! Poti sa ne spui mai multe?
Da, o sa evoluez pentru KabluTronik, in Liga Companiilor, unde sunt sigur ca o sa facem o figura frumoasa si o sa câștigam campionatul.

De ce crezi ca minifotbalul prinde tot mai bine si in judetul Dambovita?
In primul rând pentru ca exista o foarte buna organizare si se joaca in general doar de plăcere, fără sa fie vorba de bani.

Cum a fost despartirea de Flacara Moreni? Acolo erai unul dintre cei mai iubiti jucatori.
Iti dai seama, foarte greu, ca atunci cand iti lași familia in urma...Dar o sa ramân suporterul lor si sper sa le pot urmări din tribune cât mai multe meciuri.

Care a fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera ta de fotbalist?
Cel mai frumos moment a fost cand am promovat cu Flacăra Moreni. Atunci am simțit un sentiment unic!

Un mesaj, pentru fanii morenari?
Le multumesc pentru toată pasiunea lor, care se vede la fiecare meci jucat de echipa si sa își încurajeze in continuare echipa la fel cum au făcut-o pana acum! La bine si la greu!

Chindia Targoviste in Liga 1, Flacara in Liga 2. Crezi ca este posibil un astfel de scenariu?
Da,de ce nu, cum am spus si mai sus, in fotbal este posibil orice, iar ambele echipe merita sa evolueze cu un eșalon mai sus.

Iti multumim pentru interviu si iti tinem pumnii stransi! Succes!
Multumesc!

iuliantronaru22

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii