1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nocturnachindia2021dDambovitapenet, Special / Chiar în ziua în care Chindia a bifat al șaptelea meci consecutiv în play-out-ul Ligii I fără înfrângere, la stadionul ”Eugen Popescu” au fost montați primii doi stâlpi ai instalației de nocturnă. Stâlpii au o înălțime de 36 de metri și au fost montați cu tot cu panourile cu corpuri de iluminat, pe partea dinspre Aleea Coconilor.



Dacă totul va decurge conform planurilor constructorilor, astăzi ar trebui să fie montați și ceilalți doi, dintre care unul, cel care va fi amplasat lângă Casa Armatei, de 30 de metri. Plecată de pe propriul stadion în urmă cu doi ani, Chindia ar putea juca primul meci la lumina reflectoarelor cel mai devreme în luna octombrie. Momentul este așteptat de fani de decenii bune, în condițiile în care la Târgoviște nu a ajuns vreodată o instalație mobilă de nocturnă, iar despre construcția uneia nu s-a pus problema până la actualul proiect de reabilitare al arenei.

Când a fost obligată de televiziuni să joace în nocturnă meciuri din Cupa României, până la promovarea în Liga I și implicit demolarea unei părți importante a stadionului, Chindia a jucat în organizare proprie, în nocturnă, la Mioveni sau Giurgiu.

Foto: Chindia Tâargoviște Pagina Suporterilor / Nocturne Stadioane 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii