1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalAsociația Județeană de Fotbal Dâmbovița organizează competiția ”CUPA SATELOR, LA FOTBAL”, adresată cluburilor afiliate sau neafiliate din mediul rural. Pot participa jucători legitimați sau nelegitimați, cu vârsta minimă de 14 ani, cu mențiunea că toți componenții lotului trebuie să aibă domiciliul în localitatea respectivă. Înscrierile se fac la A.J.F. Dambovita.



Competiția este deschisă echipelor de copii (născuți după 01.01.2007 – U13) ale satelor și comunelor din România. O comună poate participa cu mai multe echipe. Primăriile care doresc să participe în Cupa Satelor la Fotbal sunt obligate să solicite în scris AJF- ului competent/teritorial înscrierea în competiție. AJF-ul competent teritorial verifică îndeplinirea condițiilor de participare și transmite ulterior, către FRF, tabelele cu echipele participante. Fiecare AJF, care organizează pe teritoriul județului său faza locala / faza județeană a competiției Cupa Satelor la Fotbal are obligația de a transmite lista echipelor înscrise în competiție.

Etapa I – ETAPA JUDEȚEANĂ (15 octombrie 2019 – 15 martie 2020). Etapa județeană a competiției este organizată de Asociațiile Județene de Fotbal pentru fiecare județ în parte. Pentru a intra în competiție, un județ trebuie sa aiba minimum 8 echipe participante.

Etapa II - ETAPA REGIONALĂ (29 Martie-10 Mai 2020), organizată de FRF. Etapa regională cu desfășurare a jocurilor în sistem turneu (fiecare cu fiecare o singură dată) va fi structurată pe 8 zone (criteriu geografic) cu participarea echipelor campioane de județ.
Zona 1: Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui
Zona 2: Buzau,Vrancea, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța
Zona 3:Călărași, Ialomița, Giurgiu, Ilfov
Zona 4: Prahova, Dâmbovița, Argeș, Teleorman
Zona 5: Alba, Covasna, Brașov, Sibiu, Harghita, Mureș
Zona 6: Olt, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj
Zona 7: Hunedoara, Caraș-Severin,Timiș, Arad
Zona 8: Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureș

Etapa III - ETAPA NAȚIONALĂ (17 mai – 31 mai 2020), organizată de FRF. Se desfășoară în două grupe a câte 4 echipe cu participarea echipelor câștigătoare a celor 8 zone cu desfășurare a jocurilor în sistem turneu ( fiecare cu fiecare o singură dată). În situația în care calificarea poate fi decisă la golaveraj, întrucât echipele pot să realizeze același număr de puncte, jocurile din ultima zi se vor disputa de la aceeași oră pe terenuri diferite. Echipele clasate pe locul 1 în cele două grupe vor disputa finala competiției Cupa Satelor la Fotbal. Festivitatea de premiere va avea loc la finalul jocului.

Au drept de joc în ”Cupa Satelor la Fotbal” ediția 2019 - 2020 jucătorii născuți în anul 2007 și mai tineri și jucătoare (fete) născute în anul 2005 și mai tinere.

Identificarea jucătorilor se face pe baza carnetului de elev vizat la zi si copii dupa certificatele de naştere atașate tabelului de înscriere vizat de primărie.

Federaţia Română de Fotbal va acorda premii în materiale sportive echipelor calificate în finală, cupe, tricouri pentru campioni, medalii și diplome echipelor clasate pe locurile I –IV, precum și titlul de Campioană Națională echipei învingătoare din finala națională.

Premiu locul I – lotul echipei câștigătoare, împreună antrenorul și primarul comunei de apartenență al echipei vor însoți echipa națională de fotbal U21 a României cu ocazia unei partide disputate în deplasare, beneficiind de transport, cazare, masă și acces la meci furnizate de Federația Română de Fotbal, într-o experiență extraordinară alături de “tricolori”.

Premiile II și III - lotul echipei câștigătoare, împreună cu antrenorul și primarul comunei de apartenență vor beneficia de o experiență VIP cu ocazia unei partide disputate pe teren propriu de echipa națională de fotbal U21 a României.

Premiu special – Președinții Asociațiior Județene de Fotbal care vor avea cel mai mare număr de echipe înscrise la nivelul județului pe care îl reprezintă, top 3, vor însoți ocupanta locului I în Cupa Satelor în experiența alături de echipa națională U21 cu ocazia unei partide din deplasare.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii