1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindia20222iulieDambovitapenet, Superliga / Neguț & .co au fost recompensați cu câteva zile libere după parcursul excelent din ultimele șapte etape de campionat. Neînvinși de la instalarea lui Toni Petrea pe banca tehnică, târgoviștenii au primit 3 zile libere după remiza cu Farul Constanța, 1-1 sâmbătă seară la Ploiești. Astfel, primul antrenament după confruntarea cu echipa lui Gică Hagi este programat abia astăzi.



Cel mai probabil, vor fi 2-3 ședințe de pregătire în această săptămână, apoi, de luni, se va intra în programul normal de antrenamente, în condițiile în care marți, 29 noiembrie, Chindia dispută restanța cu Universitatea Craiova. Târgoviștenii se află pe locul 11 în clasament, cu 20 de puncte, după 17 meciuri jucate în acest sezon. De notat că 17 dintre 20 de puncte au fost obținute în ultimele șapte runde, de când echipa a fost preluată de Toni Petrea.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii