Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

Ne-a părăsit (și) Titi Ionescu!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

titiionescu2Sportul dâmbovițean este mai sărac de astăzi! Nea Titi Ionescu, așa cum l-am cunoscut mai toți iubitorii sportului, a trecut la cele veșnice, lăsând un mare gol în urmă... Constantin Titi Ionescu, conducător în lumea fotbalului, voleiului masculin și baschetului feminin târgoviștean, cu care a obținut performanțe notabile timp de peste patru decenii și jumătate, a încetat din viață, după o grea suferință, la 83 de ani.

7 ani, 7 motive să continuăm!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

7anidoiAstăzi, DambovitaPeNet împlinește șapte ani! Așa că vă oferim șapte motive pentru care trebuie să continuăm munca începută în anul 2012! Vă invităm să citiți de ce trebuie să mergem mai departe! Așteptăm și mesajele voastre!

De 7 ani suntem împreună!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

7aniAstăzi, site-ul nostru împlinește șapte ani! Șapte ani în care am încercat să fim aproape de sportul dâmbovițean! La 1 decembrie 2012 pleca la drum DambovitaPeNet! Totul a fost și continuă să fie doar pasiune! Mulțumim că sunteți alături de noi și după atât timp!

Fotografia zilei

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

catcristea2019Cătălin Cristea (CSM Târgoviște - antrenor Nicu Tamaș) a urcat pe podiumul de premiere la Campionatele Naționale de Box, pentru seniori, cucerind medalia de argint la categoria greilor. Să nu uităm că ”leul” este triplu campion național, iar medalia de la Tg.Mureș vine să încununeze o carieră de excepție pentru un sportiv extrem de talentat.

Ne-a mai părăsit un om de fotbal dâmbovițean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

luta590După mai bine de 4 decenii în slujba fotbalului, din cele 7 petrecute printre noi, s-a stins din viață încă unul dintre veteranii fotbalului dâmbovițean! Și spunem veteran în adevăratul sens al cuvântului! A lăsat un mare... gol, acolo unde fotbalul s-a confundat cu cel care ne-a părăsit, culmea, în... weekend fotbalistic!

Vin cicliștii!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ciclismpucioasMâine, 6 octombrie 2019, pe un traseu devenit deja tradițional, chiar și în ciclismul național, trece caravana din Road Grand Tour, Pucioasa 2019! Competiție face parte din Cupa Naționala - serie de întreceri care desemnează cei mai buni sportivi cadeți - tura scurta, juniori, U23, elite, master și amatori - tura lunga, licențiați la Federația Română de Ciclism. Caravana trece prin mai multe localități dâmbovițene!

Felicitări! Marian Aioani, (re)selecționat la Națională!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marianaioani4Vești bune pentru portarul Chindiei Târgoviște! Marian Aioani a fost selecționat de antrenorul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, pentru partidele cu Ucraina și Irlanda de Nord! Evoluțiile lui foarte bune au atras atenția! Felicitări și succes!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii