1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chivuleteian2023Dambovitapenet, Superliga / Chindia a pierdut două puncte pe care a dat impresia ca le avea la îndemână, 1-1 cu FC Argeș, luni seară, la Ploiești, în primul meci oficial pentru elevii lui Toni Petrea în 2023. Neguț a deschis scorul în finalul primului mitan, după o sarabandă de ratări la poarta lui Straton. Rând pe rând, Dulca, Șerban sau Popa nu l-au putut învinge pe goalkeeper-ul lui FC Argeș, din poziții ideale.Neguț a deschis scorul cu un șut la colțul lung, din pasa lui Popa. Oaspeții au egalat nesperat la zece minute după pauză: Garita a speculat o greșeală uriașă a lui Căbuz, minge trimisă în Corinus, a rămas singur cu poarta goală și a înscris la prima ocazie a piteștenilor pe Ilie Oană. Mai departe, Chindia s-a năpustit spre careul advers, dar nu a mai reușit să puncteze, ratând exasperant, ca și în prima parte.

De consemnat maniera tendențioasă de arbitraj a lui Andrei Chivulete, central care a mai dezavantajat-o vădit pe Chindia în repetate meciuri. Centralul a dictat ușor avertismente, cel puțin trei dintre cele patru în tabăra gazdelor părând acordate cu lejeritate. Dulca a fost avertizat în minutul 2, pentru un fault în lateral, intrare normală de joc. Apoi Orozco a primit al patrulea galben din acest sezon și va absenta cu FCP. În final, a fost sancționat și principalul Toni Petrea, care va rata și el meciul de sâmbătă. Adăugând la toată aceste serie de cartonașe și un posibil penalty, pentru un henț în careu, minute de prelungire extrem de puține pentru repriza secundă, doar trei la număr, câtă vreme se efectuaseră schimbări de ambele porți, plus meciul întrerupt pentru trageri de timp, multe decizii aparent minore, faulturi nesancționate în margine, sau cornere nedictate, trageri de timp tolerate ale oaspeților, avem imaginea unui abritraj care în mod normal nu ar trebui să primească notă de trecere din partea observatorului.

Foto: Digi Sport 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii