Stiri sportive din Dambovita - Volei

Lugoj a defilat la Cupa României! Alba Blaj și CSM Târgoviște au fost învinse!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmlugojaprilie2023p23Dambovitapenet, Volei / Din păcate, CSM Lugoj s-a dovedit a fi ”nuca tare” a Final Four-ului Cupei României, la volei feminin. După ce în semifinale a eliminat-o pe Alba Blaj, în finală a trecut și de CSM Târgoviște, scor 3-1. Așadar, echipa noastră trebuie să se mulțumească doar cu locul 2, în campionat și p finală de Cupa României. 

CSM luptă, azi, pentru Cupa României! Bravo, CSM!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmlugojaprilie2023p23Dambovitapenet, Volei / CSM a câștigat, ieri, în semifinalele Cupei României, la volei feminin, acolo unde s-a produs o surpriză uriașă: Alba Blaj a fost eliminată de Lugoj! Revenind la fetele noastre, trebuie spsu că jocul cu Dinamo a fost mult mai greu decât părea la început! CSM Târgoviște a caștigat la pas primele două seturi și toată lumea credea că ne îndreptăm spre un sec 3-0! Dinamovistele au fost de altă părere și au ”smuls” următoarele două seturi! Și totuși, în decisiv, CSM a demonstrat maturitate și încredere! 

CSM Târgoviște, la un pas de finala Cupei României!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinam2022noiDambovitapenet, Volei / Astăzi, de la ora 19:00, în direct la TVR 3, CSM Târgoviște luptă pentru un loc în finala Cupei României, la volei feminin. Dinamo București este adversarul formației târgoviștene, un adversar, spunem noi, facil, pe care fetele noastre îl pot depăși, cu atenție, concentrare și determinare!

Programul Final Four-ului Cupei României la volei feminin! CSM, la aceeași oră cu Chindia!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinamo2022noiBDambovitapenet, Volei / În acest weekend, la Pitești va avea loc Final Four-ul Cupei României, acolo unde voleibalistele de la CSM Târgoviște se vor întâlni sâmbătă, în semifinală cu CS Dinamo București. Cele mai bune patru echipe din România vor participa și își vor juca șansa pentru a ajunge în finală și pentru a aduce acasă trofeul mult dorit!

De ce poate fi 2023 un an foarte bun pentru CSM Târgoviște, la volei!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtargoviste2023vicecampioanaDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a terminat sezonul 2022-2023 pe locul doi, cucerind astfel titlul de vicecampioană a României. Pentru unii este mult, alții spun că se putea și mai mult. Dar, la o analiză echilibrată și subiectivă, locul 2 este o performanță a secției de volei. Alba Blaj este o echipă cu adevărat puternică și cu un lot în care se regăsesc numeroase jucătoare de top. 

Alba Blaj a devenit campioană, la Târgoviște

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

albablaj2023cDambovitapenet, Volei / Finalistă a CEV Cup și campioana en-titre în Divizia A1 de volei feminin, Volei Alba Blaj a cucerit un nou trofeu național miercuri seară la Târgoviște, după 3-2 în meciul al treilea al finalei cu CS Municipal. Meciul a fost palpitant, cu răsturnări de scor și dramatism din belșug, până în finalul setului decisiv. Oaspetele au câștigat primul set, 25-20, dar Târgoviștea a revenit imediat și a egalat situația, grație unei evoluții foarte bune în setul secund, 25-18.

Succes, CSM! Azi, episodul 3 al finalei cu Blaj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmalba2023martieDambovitapenet, Volei / După ce fetele de la CSM Târgovște au scăpat victoria ”printre degete”, în meciul doi al finalei cu Alba Blaj, astăzi, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă, din Târgoviște se dispută actul trei al duelului pentru titlu, dintre CSM și Alba Blaj! Sigur, la prima vedere, Alba Blaj pare faviorită și gata să incerce închiderea luptei în trei acte! Dar, în opinia noastră, cel puțin astăzi, CSM Târgoviște credem că va învinge! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii