Stiri sportive din Dambovita - Volei

CSM Târgoviște, duel cu Dinamo, pentru locul 2!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgvucluj2021octDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște joacă duminică un meci important, mai ales pentru locul 2! Fetele noastre se vor deplasa la București, acolo unde le vor înfrunta pe voleibalistele de la Dinamo, care acum sunt pe locul secund, cu 3 puncte în față! Blajul este, din păcate, la 7 puncte în fața CSM-ului și pare că este principala favortiă la cucerirea unui nou titlu. Vă prezentăm programul etapei din acest weekend și clasamentul, la zi. Succes, CSM! 

CSM Târgoviște a început anul cu o victorie!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinam2022noiDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a reluat sezonul cu o prețioasă victorie, la Bacău și rămâne în cursa pentru prima poziție. Urmează un meci, probabil decisiv, cel puțin pentru locul secund, târgoviștencele urmând să joace cu Dinamo București, în deplasare (29 ian). Să vedem care au fost rezultatele etapei a 12-a și cum arată clasamentul la zi.

CSM Târgoviște, un noul duel în prima ligă de volei!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinam2022noiDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște se pregătește pentru un nou duel în prim ligă de volei feminin din România. De această dată, fetele noastre vor avea o deplasare mai lungă, până l Bacău, dar în fața unei echipe modeste, locul 10 (penultimul, cu doar 3 puncte, din 11 jocuri). Vă prezentăm programul complet al etapei și clasamentul, în partea superioară. Succes, CSM! 

CSM a luptat eroic, în Polonia!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleichemik2023Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a luptat eroic, aseară, în Polonia, în lupta pentru a obține punctele care îi permiteau să viseze la calificarea din grupele Ligii Campionilor! Unul dintre momentele cheie s-a consumat chiar în primul set, atunci când CSM Târgoviște a condus cu 23-20 și 24-22! În cele din urmă, fetele noastre au cedat primul set cu 29-27. A urmat un set doi luat mai ușor de gazde, pentru ca în setul 3 să se întâmple o adevărată minune! CSM a întors de la 13-3! A urmat un nou set bun făcut de CSM și s-a ajuns în decisiv, acolo unde Târgoviștea nu a mai avut suflu! 

Totul pemtru victorie! Un succes o menține pe CSM în lupta calificării!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleichemik2023Dambovitapenet, Volei / Astăzi, CSM Târgoviște joacă ultima șansă în Liga Campionilor, în speranța de a ieși din faza grupelor! Singura variantă, victoria, în deplasare, pe terenul celor de la Chemik Police! Orice alt rezultat, în afara victoriei, face imposibilă calificarea, în condițiile în care fetele noastre mai de înfruntat ”balaurul” Eczacibasi! Sigur, victoria este greu de obținut, astăzi, dar nu este un obiectiv imposibil de realizat! 

CSM, pe locul secund!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmrapid2022voleiDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște și-a păstrat poziția a doua în clasamentul primei divizii din Liga Feminină de Volei, după succesul în timp record cu gruparea din Craiova. Vă prezentăm rezultatele din ultima etapă, clasamentul în partea superioară și programul jocurilor din runda viitoare. Succes, CSM Târgoviște!

Victoria CSM-ului din Liga Campionilor, de apreciat!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmvoleibulgaria2023Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a izbutit un succes important în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor la volei feminin, 3-0 în deplasare cu bulgaroaicele de la Maritza Plovdiv. Este pentru prima oară când o echipă de volei din Târgoviște evoluează la acest nivel, cel mai important din voleiul continental, iar un asemenea rezultat trebuie salutat, apreciat și nicidecum contestat sau criticat.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii