1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Superliga / Surpriză mare la Ploiești, la meciul Chindiei cu FC Argeș, 1-1 luni seară pe Ilie Oană. În tribuna oficială și-a făcut apariția, cu cinci minute înaintea startului meciului, și fostul antrenor al echipei, Emil Săndoi. Olteanul, care a luat loc pe stadion la lojă lângă Mihai Stoichiță, a fost aplaudat minute bune de spectatori, aproape 1.000, care i-au scandat numele și i-au mulțumit pentru rezultatele obținute.



"V-an salvat de trei ori, să nu uitați asta niciodată", a fost mesajul transmis tribunei de Săndoi după barajul dramatic cu Chiajna, din mai, decis la penalty-uri. Ulterior, Săndoi nu a mai fost ofertat pentru prelungirea contractului, semnând apoi cu naționala U21, unde a mai activat ani buni, înainte de a alege FC Argeș, în Liga a II-a, și apoi, pentru două sezoane și jumătate de play-out, Chindia. Emil Săndoi a mai urmărit-o pe Chindia și în meciul tur cu FC Argeș, 1-2 în Trivale.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii