Stiri sportive din Dambovita - Juniori

A fost nevoie de lovituri de departajare, la Crevedia U19 - Ruginoasa U19!

crevedialaruginoasaDambovitapenet, Juniori / Din păcate, Voința Crevedia ratează prezența în ultimul act al competiției, în Campionaul Județean U19. După 2-2, în tur și 2-2, în retur, au urmat loviturile de departajare, acolo unde băieții din Crevedia au ratat de patru ori... Succes mai departe, Voința Crevedia! 

Citește mai mult:A fost nevoie de lovituri de departajare, la Crevedia U19 - Ruginoasa U19!

Voința Crevedia, un nou rezultat de excepție! Bravo, băieți!

crevedialaruginoasaDambovitapenet, Juniori / Voința Creveda continuă parcusul foarte bun în fazele naționale eliminatorii, în Campionatul U19 (Județean). S-a terminat meciul tur, din semifinale, dintre Unirea Ruginoasa și Voința Crevedia, scor final 2-2! Pentru echipa noastră au punctat Mihai Ionică și Eduard Drăghici. De precizat, echipa noastră a jucat în 10  din minutul 70. 

Citește mai mult:Voința Crevedia, un nou rezultat de excepție! Bravo, băieți!

Succes, Crevedia! Azi, prima bătălie din semifinale!

burduca2024Dambovitapenet, Juniori / Astăzi, de la ora 14:00, la baza sportivă Unirea, din Ruginoasa, are loc jocul tur din semifinala care poate duce formația noastră - Voința Crevedia - în finala Campionatului Național U19, competiția Județeană! După un parcurs de excepție, băieții noștri forțează pătrunderea în ultimul act al competiției!

Citește mai mult:Succes, Crevedia! Azi, prima bătălie din semifinale!

Voința Crevedia, o evoluție senzațională!

crevediasemifinale2024Dambovitapenet, Juniori / Juniorii lui George Bozieru (team manager Mădălin Ioniță) s-au calificat în semifinalele Campionatului U19 Județean!  O evoluție meritorie a dâmbovițenilor care confirmă încă o dată că acolo unde se muncește cu tragere de inimă vin și rezultatele! Felicitări jucătorilor și conducătorilor, în aceeași măsură și mult succes în fazele superioare!

Citește mai mult:Voința Crevedia, o evoluție senzațională!

Voința Crevedia este aproape de o super performanță! Sâmbătă, de la ora 18:00, un nou test!

crevediaiunie20224ziua2Dambovitapenet, Juniori / Opt echipe! Atâtea au mai rămas în luptă pentru titlul de campioană națională la Juniori U19 - Campionatul Județean! Printre cele opt formații se numără și echipa noastră Voința Crevedia (ACS Burduca). Cu un parcurs excelent în fazele naționale eliminatorii, Voința Crevedia este la un pas de o performanță uriașă: calificarea în semifinalele competiției, acolo unde meciurile se vor juca tur-retur! 

Citește mai mult:Voința Crevedia este aproape de o super performanță! Sâmbătă, de la ora 18:00, un nou test!

Voința Crevedia U19 face senzație! O nouă victorie la zero!

crevediaiunie20224ziua2Dambovitapenet, Juniori / Voința Crevedia U19 face senzație în fazele naționale ale competiției! Pentru a treia oară la rând, echipa noastră câștigă la zero! Voința Crevedia - Speed Academy Pitești a fost 1-0! De data aceasta însă, jocul a fost dominat copios de băeiții noștri! În dreptul ocaziilor de gol avem un ”scor” incredibil: 9-0! 

Citește mai mult:Voința Crevedia U19 face senzație! O nouă victorie la zero!

Spectaculos! 3224 de copii și juniori, în fotbalul județean!

junioriliga4noiembrie2023Dambovitapenet, Juniori / În momentul de față, în fotbalul dâmbovițean activează nu mai puțin de 3.224 de copii și juniori! Un număr triplu față de ce se întâmpla în urmă cu câțiva ani, înainte de se schimba conducerea la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița! Anunțul a fost făcut ieri de Ciprian Prisăcaru, președintele forului dâmbovițean. 

Citește mai mult:Spectaculos! 3224 de copii și juniori, în fotbalul județean!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii