Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Kinder Târgoviște, finalistă la Albena

kinderalbena2021Dambovitapene, Juniori / Juniorii U2007, de la Kinder (antrenor Cosmin Toboșaru) au participat zilele trecute la Juniors Cup 2021 - Albena (BUL), unde au reușit să pătrundă până în finala competiției. Vă prezentăm rezultatele înregistrate de echipa târgovișteană! Felicitări, micilor fotbaliști dâmbovițeni, dar și oficialilor! 

Citește mai mult:Kinder Târgoviște, finalistă la Albena

4 juniori dâmbovițeni bat la porțile lotului național U15!

craciunsimanica2021Dambovitapenet, Juniori / Alexandru Țînțar, Damian Băicoianu(Kinder Târgoviște) și Petruț Crăciun (Fortis Valea Lungă) au evoluat pentru Selecționata Muntenia în etapa finală a Turneului Speranțelor, acțiune dedicată juniorilor născuți în anul 2007. La eveniment a mai participat un dâmbovițean, Vlad Toma. în prezent la FC Dani Coman Pitești, care a evoluat pentru Selecționata Oltenia.

Citește mai mult:4 juniori dâmbovițeni bat la porțile lotului național U15!

CSȘ Târgoviște, la turneul final al juniorilor U19!

csscampioana2021maiDambovitapenet, Juniori / CSȘ Târgoviște a reușit o calificare spectaculoasă - după loviturile de departajare - la turneul final al campionatului național al juniorilor U19. Felicitări, CSȘ! Suntem alături de voi! Baftă și inspirație, celor doi antrenori!  Vă prezentă rezultatele complete ale sferturilor de finală pentru cele două competiții juvenile! 

Citește mai mult:CSȘ Târgoviște, la turneul final al juniorilor U19!

Succes, CSȘ, astăzi!

csscampioana2021maiDambovitapenet, Juniori / Astăzi, de la ora 12.00, sunt programate meciurile etapei a II-a - faza eliminatorie - a Campionatelor Naționale, pentru juniori U19 și U17 Vă prezentăm programul complet al celor două competiții, care se desfășoară eliminatoriu, într-un singur tur - primele echipe fiind gazde. CSȘ Târgoviște (pregătită de Cosmin Toboșaru și Nicu Croitoru) va evolua, conform împerecherii stabilite de FRF, în deplasare, pe teren sintetic, la Tărlungeni, împotriva celor de Colțea Brașov! 

Citește mai mult:Succes, CSȘ, astăzi!

Sferturile de finală în campionatele naționale ale juniorilor U17 și U19

csschindiau19p2Dambovitapenet, Juniori / Au fost stabilite meciurile etapei a II-a,  fază eliminatorie,  a Campionatelor Naționale pentru juniori U17 și U19. Vă prezentăm programul complet al celor două competiții, care se desfășoară într-un singur tur, primele echipe fiind gazde. CSȘ Târgoviște va avea de înfruntat, în deplassare, un asversar extrem de dificil - Colțea Brașov!

Citește mai mult:Sferturile de finală în campionatele naționale ale juniorilor U17 și U19

CSȘ Târgoviște U19 , în sferturi!

csscampioana2021maiDambovitapenet, Juniori / Vineri, au fost programate meciurile din sferturi, în Campionatelor Naționale pentru juniori U17 și U19. Vă prezentăm rezultatele complete. CSȘ Târgoviște s-a calificat în faza următoare, cea a sferturilor de finală! Succes, pe mai departe! Suntem alături de voi!  

Citește mai mult:CSȘ Târgoviște U19 , în sferturi!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii