Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Adversar dificil pentru Străjerii, la U19!

mingefotbalDambovitapenet, Juniori  / Conform tragerii la sorți, în prima etapă - interjudețeană - zona 5, campioana județului nostru la juniori U19 - Străjerii Răzvad - va întâlni campioana județului Argeș. Am aruncar o privire asupra situației la zi în campionatul județean U19 argeșean. După 27 de etape, din 30, pe primul loc se află la o distanță apreciabilă Speed Academy Pitești. 

Citește mai mult:Adversar dificil pentru Străjerii, la U19!

Un dâmbovițean de succes, alături de un (super)antrenor din județ!

petrecucalin2023Dambovitapenet, Tineret / Universitatea Craiova a câștigat finala de la Târgoviște, scor 3-1, cu UTA, la U18! Ei bine, printre jucătorii Craiovei s-a aflat și Alberto Călin, unul dintre cele mai bune ”produse” ale fotbalului dâmbovițean din ultimii ani! Printre ”suporterii” Craiovei, în tibune, a fost și neobositul Mircea Petrescu, cel care l-a ”șlefuit” și pregătit pentru succes pe Alberto Călin! 

Citește mai mult:Un dâmbovițean de succes, alături de un (super)antrenor din județ!

Craiova, campioană la Târgoviște! Răzvan Burleanu, prezent la finala Ligii de Tineret!

craiovacampioana2023tineretDambovitapenet, Tineret / Universitatea Craiova a câștigat Liga de Tineret, competiție U18 organizată în premieră de FRF. Oltenii s-au impus cu 3-1 în fața formației UTA Arad, în finala găzduită astăzi de stadionul ”Eugen Popescu”, arena pe care Chindia a inaugurat-o pe 19 mai cu retrogradare incredibilă.

Citește mai mult:Craiova, campioană la Târgoviște! Răzvan Burleanu, prezent la finala Ligii de Tineret!

O nouă veste bună dinspre juniori! 15 merg la Naționale!

junioriU13aprilie2023Dambovitapenet, Juniori / Județul Dâmbovița are viitor! Ieri, vă anunțam că echipa Chindia Târgoviște U19 a câștigat Cupa României, după un duel cu Kinder Constanța! Astăzi, potrivit informării făcute de AJF Dâmbovița, 15 fotbaliști talentați, care au tot viitorul în față, au fost selectați la faza finală a Campionatelor Naționale! Felicitări și mult succes! 

Citește mai mult:O nouă veste bună dinspre juniori! 15 merg la Naționale!

Bravo, Chindia U19! Cupa este la Târgoviște!

chindiau19mai2023poza2Dambovitapenet, Juniori / Performață notabilă pentru Chindia U19! Băieții noștri s-au impus în finala Cupei României, azi, la Buftea, scor 4-2, cu Kinder Constanța! Felicitări, tuturor, pentru performanța obținută!  Căci este o performanță uriașă, mai ales că vine după retrogradarea echipei mari în Liga a 2-a. 

Citește mai mult:Bravo, Chindia U19! Cupa este la Târgoviște!

Finalele Ligii de Tineret se joacă pe ”Eugen Popescu”!

mingefotbalDambovitapenet, Juniori / Primul meci oficial de pe noul stadion ”Eugen Popescu”, Chindia - FC Voluntari, a rămas doar o amintire, și una deloc plăcută pentru suporterii Chindiei. Favoriții au retrogradat după 4 ani de Liga I, culmea, la prima apariție în propriul fief. Duminică vor avea loc alte două meciuri la Târgoviște, pe noul stadion, în fapt finalele Ligii de Tineret.

Citește mai mult:Finalele Ligii de Tineret se joacă pe ”Eugen Popescu”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii