Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Cupa Dambovitapenet, Duelul Galeriilor - Astăzi, se joacă Grupa A, la Juniori!

mingefotbal2021Dambovitapenet, Duelul Galeriilor / Astăzi, avem programate duelurile din Grupa A, în competiția noastră adresată juniorilor! Votați-vă favoriții! Primele două cele mai votate echipe merg mai departe! A treia se va putea califica dacă se află printre cele mai votate două formații de pe locul 2! Succes, tuturor!

Citește mai mult:Cupa Dambovitapenet, Duelul Galeriilor - Astăzi, se joacă Grupa A, la Juniori!

Mâine, începe Duelul Galeriilor pentru echipele de juniori!

mingefotbal2021Dambovitapenet, Duelul Galeriilor / Mâine, pe site-ul nostru dăm startul ultimei întreceri din pauza competițională, Duelul Galeriilor pentru formațiile înscrise în campionatele de juniori: U11, U13, U15, U16, U17, U19! Astăzi, vă prezentăm regulamentul! Mâine avem primele lupte! Succes, tuturor! 

Citește mai mult:Mâine, începe Duelul Galeriilor pentru echipele de juniori!

Reguli mai stricte, la capitolul juniori!

junioriU162021augDambovitapenet, Ligile Naționale / FRF a stabilit noi condiții de participare pentru cluburi în competițiile de juniori U19, U18 și U17 organizate de FRF. Astfel, pe lângă obligativitatea de a acumula un punctaj de minim 20 de puncte, urmare a procesului de Clasificare a Academiilor, cluburile ce doresc să participe în competițiile U19, U18 și U17 organizate de FRF trebuie să participe în toate competițiile FRF / AJF organizate pe categoriile U16-U11.

Citește mai mult:Reguli mai stricte, la capitolul juniori!

Cupa ”Nicolae Dumitru”, cu Moș Crăciun printre tinerii fotbaliști!

cuparacarimoscraciun2023Dambovitapenet, Fotbal / Ediția din acest an a fost una specială, cel puțin prin prezența lui Moș Crăciun! La startul competiției s-au aliniat cinci echipe: Colacu, Mavrodin, Ghergani, Racari și selecționata Liceului din Racari. O surpriză plăcută pentru toți participanții a fost prezența lui Moș Crăciun care, la rugămințile tuturor echipelor, a dat fluierul de început al mult așteptatei competiții!

Citește mai mult:Cupa ”Nicolae Dumitru”, cu Moș Crăciun printre tinerii fotbaliști!

Juniori U15 - Când reîncepe competiția! Prima etapă și clasament!

gsanucet2023noi26Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm clasamentul Campionatului Județean al Juniorilor U15, la finele turului. Competiția se va relua cu etapa a 14-a, pe 2 martie 2024! GSA Nucet are un avans important, în fața locului secund! Vom vedea dacă va fi suficient sau nu! Succes, tuturor! 

Citește mai mult:Juniori U15 - Când reîncepe competiția! Prima etapă și clasament!

”Winter Cup”, la Crevedia, pe trei categorii de vârstă!

wintercrevedia2023Dambovitapenet, Juniori / Eveniment important în fotbalul juvenil dâmbovițean, în perioada 17-18 februarie 2024! Astfel, la Crevedia are loc competiția ”Winter Cup”, pe trei catergorii de vârstă, 2011, 2013, 2016! Detalii despre competiție puteți obține de la Mădălin Ioniță (0768.388058). 

Citește mai mult:”Winter Cup”, la Crevedia, pe trei categorii de vârstă!

Voința Crețu U19 a făcut ”ravagii”!

cretuu192023Dambovitapenet, Liga 5, U19 / Adevărul este că Voința Crețu nu este una dintre grupările mari ale seriei, dar voința și ambiția celor care o înconjoară au contat enorm în evoluția echipei în prima parte a campionatului. De altfel, Voința a terminat sezonul pe prima poziție în Sud, fără vreo înfrângere, având 15 victorii din tot atâtea jocuri, fiind una dintre revelațiile turului!

Citește mai mult:Voința Crețu U19 a făcut ”ravagii”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii