1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sergiubus2023Dambovitapenet, Superliga / Sosirea lui Sergiu Buș, de la CFR Cluj, este cu siguranță de bun augur pentru gruparea pregătită de Toni Petrea! Vă invităm să vedeți care sunt,, în opinia noastră, cinci motive pentru care Buș va aduce un plus de valoare echipei noastre! Altfel, îi urăm succes în tricoul echipei noastre și așteptăm să îl vedem atât pe el, cât și pe ceilalți jucători, aici, la Târgoviște, pe ”Eugen Popescu”! 



Venirea lui Sergiu Buș, în 5 puncte! 

1. Cu o cotă de 200.000 de euro, potrivit www.transfermarkt.com, Sergiu Buș este, fără dar și poate, un jucător cu mare experiență! Dacă ne gândim că a evoluat la Sheffield Wednesday, Salernitana, CFR Cluj, FCSB sau Astra Giurgiu, ne putem face o imagine asupra valorii sale, chiar și dacă nu l-am urmărit niciodată! 

2. Sergiu Buș vine într-o perioadă în care la Chindia nu există un lot numeros! Mai mult, plecarea lui Cherchez a lăsat un gol în atacul echipei, motiv pentru care Buș poate pune umărul, alături de Popa, Neguț. Șerban sau Popadiuc, asta ca să îi numim doar pe patru dintre cei mai ofensivi jucători ai Chindiei! 

3. Sergiu Buș este un fotbalist care a bifat 12 prezențe în Naționala României, fie că vorbim de U17, U19 sau U21, marcând 4 goluri. 

4. Ajuns la 30 de ani, Sergiu Buș poate îmbina experiența, cu pofta de joc, De precizat că în Superliga a evoluat de 116 ori, marcând 30 de goluri.

5. Sergiu Buș a evoluat de 17 ori în Europa League sau Conference League, maracând și două goluri, fiind unul dintre puținii fotbaliști ai Chindiei care au evoluat în cupele europene. 

Foto: DigiSport 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii