Stiri sportive din Dambovita - Liga a 4-a

Urban Titu, un lider autoritar

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

urbantitu2023noi20Dambovitapenet, Liga 4 / Când avem în față o echipă care termină turul campionatului fără înfrângere - cu doar două remize - având cel mai bun atac și cea mai bună apărare,  chiar că nu putem pune la îndoială prezența pe primul loc al ligii a 4-a! Sigur, au fost și momente mai puțin bune ale echipei, de-a lungul celor 15 etape, dar trebuie să subliniem capacitatea lotului de jucători, a staff-ului de a strânge rândurile și a redresa din mers parcursul...

Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

cartonasrosu3Dambovitapenet, Fotbal județean / Vă prezentăm deciziile Comisiei de Disciplină și Etică - AJF Dâmbovița, luate în ședința din 30 noiembrie 2023 ! Au fost multe decizii care ne demonstrează cât de mult mai au unii de învățat despre fair-play! Gesturile golănești nu au ce căuta într-un meci de fotbal! 

Doar patru formații neînvinse, în fotbalul din Dâmbovița, la Seniori!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

urbantitusutaseaca2023Dambovitapenet, Fotbal Județean / Suntem aproape de finalul sezonului în fotbalul județean din Dâmbovița! Săptămână de săptămână, v-am prezentat topul formațiilor neînvinse! Ei bine, înaintea ultimelor jocuri, au mai rămas doar patru echipe care nu au pierdut jocuri! Dintre ele, două, Viitorul Aninoasa și ACS Tărtășești au victorii pe linie! 

EXCLUSIV! Ce fotbal județean se mai dispută în 2023!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

branisteagurasutii2023Dambovitapenet, Fotbal Județean / Pentru a veni în sprijinul iubitorilor de fotbal județean, vă oferim informații despre ce jocuri de fotbal mai sunt programate în acest an! Asta după ce Asociația Județeană de Fotbal a ajunțat că cele două etape din returul Ligii a 4-a, programate inițal în acest an, se vor disputa în primăvara viitoare. 

ULTIMĂ ORĂ! Nu se mai joacă în Liga a 4-a, în 2023! Etape reprogramate!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fotbalpezapadaDambovitapenet, Liga 4 / Reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița au decis, de comun acord cu reprezentanții echipelor, să nu se mai dispute cele două etape din retur, programate în acest an! Mai jos, redăm, integral, anunțul făcut de AJF Dâmbovița!

Liga 4 - Rezultate, comentarii, clasament, etapa viitoare

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

potloginoiembrie2021Dambovitapenet, Liga 4 / Titu și Ziduri continuă ”dialogul de la distanță”, dar liderul și-a consolidat primul loc, la finele turului. Oricum, Roberto Ziduri rămâne ca o ”umbră” în spatele liderului, așteptând meciul direct din primăvară și un eventual ”pas greșit” al acestuia! Până atunci să recapitulăm rezultatele zilei, să vedem cum arată clasamentul actualizat și meciurile primei runde a returului.

Ziduri - Fieni, un meci cu opt goluri!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

zidurititu2023oct6Dambovitapenet, Liga 4 / Roberto Ziduri a avut astăzi parte de un joc în care s-au marcat nu mai puțin de opt goluri! Cinci au fost reușite însă fotbaliștii în roșu și negru, fapt ce a confințit o victorie ce o ține pe Ziduri aproape de lider. Printre marcatori s-a aflat și Cristi Cherchez, jucătorul emblemă al județului. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii