Stiri sportive din Dambovita - Liga a 4-a

Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fienistrajerii2021aug 1Dambovitapenet, Fotbal Județean /  Vă prezentăm deciziile Comisiei de Disciplină și Etică - AJF Dâmbovița, luate în ședința din 1 decembrie.Au fost nu mai puțin de 40! Vezi ce s-a decis și cum s-au schimbat clasamentele din fotbalul județean! Vom reveni cu informații din fotbalul județean! În curând, echipele vor intra în vacanță! 

De la Comisia de Recurs a FRF

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Fotbal Județean / ”Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal respinge ca nefondat recursul echipei Unirea Bucșani, decizie definitivă și executorie pe plan intern. Prin Hotărârea pronunțată, se menține decizia luată la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, prin Comisia de Disciplină și Etică, respectiv Comisia de Apel (FC Flacăra Șuța Seacă – ACS Unirea Bucșani 3-0, pe teren 1-4).”

Liga 4 – Rezultate și clasamente

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF2Dambovitapenet, Liga 4 / Gura Șuții a reușit să adune cea mai bogată ”recoltă” de puncte în această toamnă și va petrece iarna, la gura sobei, în fotoliul de lider! Scorul etapei s-a înregistrat la Brezoaele, unde Viitorul Voinești a dat ”șapte dintr-o lovitură”, terminând sezonul pe un merituos loc 3! Să recapitulăm rezultatele zilei și să vedem cum arată clasamentul actualizat - la finele turului, dacă nu cumva joi, după ședința CDE am putea asista la vreo surpriză.

Liga 4 - Rezultatele de azi, Seniori și Juniori

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF3Dambovitapenet, Liga 4 / Vă prezentăm rezultatele înregistrate în Liga a 4-a, atât la Seniori, cât și la Juniori. Vom reveni cu informații! Deocamdată, să vedem cum s-au încheiat toate partidele programate. Ca de obicei, nu au lipsit golurile! Așteptăm, dacă doriți și comentariile voastre!

Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF2Dambovitapenet, Fotbal Județean / Vă prezentăm deciziile Comisiei de Disciplină și Etică - AJF Dâmbovița, luate în ultima ședință. Unele dintre ele au modificat și clasamente! Așa că vă invităm să le parcurgeți pe toate! Și, dacă este cazul, așteptăm reacțiile voastre!

Delegări, în fotbalul județean! Seniori și Juniori - toate competițiile!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Fotbal Județean / Week-end plin în fotbalul județean! Vă prezentăm delegările de la jocurile programate în aceste zile, în județul Dâmbovița. Vom reveni cu informații din toate competițiile! Mult succes, tuturor și să asistăm la jocuri cât mai frumoase!

Liga 4 - Avancronica etapei

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Liga 4 / Am ajuns și la ultima etapă a turului, programată cu doar 3 zile înaintea optimilor de finală ale Cupei României - faza județeană, unde ar mai fi calificate doar 8 echipe din prima ligă județeană. Să vedem, înainte de toate, cum arată programul complet al rundei de sâmbătă 26 noiembrie, de la orele 9.00 (juniori)  și 11.00 (seniori) și cele două clasamente. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii