Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

Comuna Bucșani, la turneul final în Cupa Satelor

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bucsani222Dambovitapenet, Juniori / Echipa pregătită de Marius Zidăroiu a câștigat Zona 4 – Cupa Satelor, desfășurată pe ”Dalles Parc”, obținând calificarea la turneul final al competiției, profitând și de descalificarea comunei Vârtoape (Teleorman), care a folosit un jucător peste limita de vârstă admisă. În finală: Bucșani – Bucov (PH) 3-1.

Pentru cei ce iubesc sportul!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

anuntvoleibaschet2022Dambovitapenet, Sport / Iubitorii de volei și baschet au ocazia de a face performanță! Citește anunțul alăturat și dacă îți dorești să faci sport de performanță, aceasta poate să fie o șansă pentru tine! Mult succes, tuturor celor interesați! 

Petruța Iugulescu confirmă! Felicitări!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrutasemifinala2022Dambovitpenet, Special / Încă o semifinală din Liga Campionilor, fie ea și feminină, în palmaresul Petruței Iugulescu, cel mai titrat arbitru dâmbovițean! Târgovișteanca a oficiat ca arbitru asistent, alături de Iuliana Demetrescu (al patrulea arbitru), una dintre semifinalele Ligi Campionilor, dintre Barcelona și Wolfsburg, scor 5-1. 

La Iedera, un nou club în fotbalul juvenil dâmbovițean! Felicitări!

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

siglagloriaiederaDambovitapenet, Special / Un nou club s-a născut în sportul dâmbovițean! Spunem sport, pentru că, deși începe cu fotbal, în curând, vor fi și alte discipline! Primul trial va avea loc la finele acestei săptămâni! Felicitări, pentru inițiativă și ținem pumnii strânși! Cristian Zegheru este ”sufletul” acestui proiect ambițios!

Vezi rezultatele și clasamentele, la zi, în Liga 4, Juniori – Liga 4, Liga 3 și Liga 1!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Ligile 4, Juniori – Liga 4, Liga 3, Liga 1 / În Liga 4 am avut 45 de goluri și nicio remiză! La Juniori – Liga 4 consemnăm un lider surpriză! Pucioasa și Flacăra au debutat cu dreptul în play-off, respectiv play-ou! Lucrurile se complică pentru Chindia ! Toate informațiile sunt aici!

Știri din Ligile 1,2,3, Onoare și Promoție!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

omulanuluiDambovitapenet, Sport / Astăzi, vă invităm să accesați - în această postare - toate știrile propuse de noi! Vă prezentăm programul Ligii 1, vorbim despre jocul Chindiei, cu Dinamo, trecem în revistă jocurile din play-off-ul Ligii a 2-a și vă prezentăm programul primei etape din play-off și play-out, la Liga a 3-a, acolo unde evoluează echipele noastre - FC Pucioasa și Flacăra Moreni! De asemenea, vă prezentăm avancronicile pentru Ligile 5 și 6! Sport la citit! 

Susține www.dambovitapenet.ro ! Mulțumim, tuturor!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

omulanuluiDambovitapenet, Special / Dacă apreciezi munca noastră, poți decide să  sprijini demersurile www.dambovitapenet.ro! Formăm o echipă restrânsă și încercăm, în fiecare zi, să vă aducem știri proaspete din sportul dâmbovițean! Suntem recunoscători pentru că ne ești alături și îți mulțumim anticipat pentru sprijinul tău! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii