Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

Cu Aioani și Dulca titulari, România câștigă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

romaniahonduras2021Dambovitapenet, Jocurile Olimpice / Cu Marian Aioani, fostul portar al Chindiei, acum la Farul, și Marco Dulca, mijlocas la Târgoviște, ambii titulari, naționala olimpică a început cu dreptul turneul din Japonia. A fost 1-0 , cu Honduras, într-un joc decis de un autogol, în finalul primei reprize. În celalalt meci al grupei, Noua Zeelandă a învins surprinzător Coreea, 1-0.

Programul sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Tokyo

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

roJO2021Dambovitapenet, Jocurile Olimpice / Jocurile Olimpice sunt aproape de start! Astăzi, vă prezentăm programul sportivilor români angrenați în cea mai importantă competiție de pe planetă! Mult succes, tuturor și să sperăm că România va aduna cât mai multe medalii! 

Fotbal, după reguli noi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaviitorul2021maiDambovitapenet, Special / Dacă până mai demult erau doar niște zvonuri, acum… iată că lucrurile par să devină tot mai serioase! FIFA vrea să adauge cinci reguli noi pentru a face fotbalul mai atractiv! Mai mult, a și organizat un turneu în care testează aceste noi reguli!

Primii olimpici zboară astăzi spre Tokyo! Printre ei și... sportivi dâmbovițeni!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

roJO2021Dambovitapenet, JO / Prima parte a delegației care va reprezenta România la Jocurile Olimpice va decola în această dimineață spre Tokyo, via Novosibirsk, cu o cursă charter a companiei Smartwings (Cehia). Potrivit oficialilor COSR, zborul costă peste 210.000 de euro și urmează să dureze aproximativ 12-13 ore, cu escala din Rusia, pentru alimentare cu combustibil.

Aioani, integralist, cu Arabia Saudită! Dulca a evoluat 30 de minute

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dulcajo2021Dambovitapenet, Special / Naționala olimpică a României a remizat cu Arabia Saudită, 1-1, într-un test de verificare disputat înaintea plecării în Japonia. Dâmbovițeanul Marian Aioani, plecat de curând la Farul Constanța, a fost integralist între buturile tricolorilor. Marco Dulca, mijlocașul Chindiei, păstrat de Emil Săndoi la Târgoviște, a evoluat jumătate de oră în testul cu Arabia, și ea calificată la Jocurile Olimpice.

Poză de colecție! Doi morenari și-o (super)cupă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivancalin2021Dambovitapenet, Supercupa României / Andrei Ivan a mai cucerit un trofeu, aseară! Vorbim de Supercupa României, câștigată de Universitatea Craiova, în fața celor de la CFR Cluj, la loviturile de departajare, după ce scorul a fost unul egal, 0-0! De precizat că în lotul oltenilor a mai fost prezent Bălașa, dar și Bic, un jucător cu evoluții bune la Chindia Târgoviște!

Aioani și Dulca, titulari, în victoria României, cu Australia!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

aioanidulca2021martieDambovitapenet, Special / Doi dintre cei mai buni și constanți jucători ai Chindiei din ultimul sezon al Ligii I, încheiat de dâmbovițeni pe locul 7, au fost titulari în naționala U23 în meciul de marți seară cu Australia, amical disputat la Marbella. Marian Aioani și Marco Dulca au pus umărul la victoria României, 1-0, singurul gol al întâlnirii fiind marcat de George Ganea, în minutul 9.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii