Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Ce greșeală! Oficialii Superligii au spus că Petrolul – Chindia s-a terminat 1-1!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

scorgresitDambovitapenet, Superliga / Contul oficial de Facebook al Superligii a comis o gafă de proporții, la finalul meciului dintre Petrolul Ploiești și Chindia Târgoviște. Deși Târgoviște a câștigat cu 2-1, pe pagina Superligii a apărut, inițial, 1-1, scor final! Interesant a fost faptul că și mari site-uri de sport, precum Flashscore, au preluat greșeala!

Chindia, super victorie, pe un teren greu de jucat!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiapetrolul2023Dambovitapenet, Superliga / Chindia Târgvoviște a reușit să întoarcă meciul de ieri, de pe ”Ilie Oană” și a dat peste cap calculele multora! Vezi informații depsre joc, dar și declarația lui Cristi Țermure, după Petrolul – Chindia 1-2!

Chindia, antrenament în condiții de iarnă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

zapadachindia2023aDambovitapenet, Superliga / Jucătorii Chindiei au efectuat astăzi un antrenament ușor, pe terenul sintetic din incinta Complexului Turistic de Natație. A fost, practic, ultima ședință de pregătire a târgoviștenilor înaintea meciului cu Petrolul, programat sâmbătă, la ora 17.00, pe Ilie Oană. Antrenamentul s-a desfășurat în condiții de iarnă, pe lapoviță, însă partea de teren pe care s-au pregătit oamenii lui Toni Petrea a fost deszăpezită impecabil, chit că peste noapte s-au așternut peste 10 cm de omăt la Târgoviște.

Meciuri de foc, pentru Chindia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiapetrolul2022septDambovitapenet, Superliga / Echipa din Târgoviște va întâlni, în următoarele etape ale Ligii I, formații apropiate din clasament, practic intrând într-o avanpremieră a play-out-ului. LPF a anunțat și programul rundei a 25-a, când Chindia se va deplasa la Sf. Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi. Astfel, după jocul de mâine, cu Petrolul (Ilie Oană, ora 17.00, Chindia în postura de oaspete), va urma partida cu UTA, tot pe ”Ilie Oană”, de data asta Chindia în rol de gazdă, vineri, 3 februarie, tot de la ora 17.00.

Sosirea lui Sergiu Buș la Chindia, în 5 puncte!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sergiubus2023Dambovitapenet, Superliga / Sosirea lui Sergiu Buș, de la CFR Cluj, este cu siguranță de bun augur pentru gruparea pregătită de Toni Petrea! Vă invităm să vedeți care sunt,, în opinia noastră, cinci motive pentru care Buș va aduce un plus de valoare echipei noastre! Altfel, îi urăm succes în tricoul echipei noastre și așteptăm să îl vedem atât pe el, cât și pe ceilalți jucători, aici, la Târgoviște, pe ”Eugen Popescu”! 

Chindia, victima ratărilor și arbitrajului!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chivuleteian2023Dambovitapenet, Superliga / Chindia a pierdut două puncte pe care a dat impresia ca le avea la îndemână, 1-1 cu FC Argeș, luni seară, la Ploiești, în primul meci oficial pentru elevii lui Toni Petrea în 2023. Neguț a deschis scorul în finalul primului mitan, după o sarabandă de ratări la poarta lui Straton. Rând pe rând, Dulca, Șerban sau Popa nu l-au putut învinge pe goalkeeper-ul lui FC Argeș, din poziții ideale.

Emil Săndoi, la meciul Chindiei! Cum l-au primit dâmbovițenii!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Superliga / Surpriză mare la Ploiești, la meciul Chindiei cu FC Argeș, 1-1 luni seară pe Ilie Oană. În tribuna oficială și-a făcut apariția, cu cinci minute înaintea startului meciului, și fostul antrenor al echipei, Emil Săndoi. Olteanul, care a luat loc pe stadion la lojă lângă Mihai Stoichiță, a fost aplaudat minute bune de spectatori, aproape 1.000, care i-au scandat numele și i-au mulțumit pentru rezultatele obținute.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii