Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Daniel Popa, aproape de play-off! Gol decisiv pentru atacant!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

popadigisport2023clujDambovitapenet, Liga 2 / Daniel Popa, atacantul dâmbovițean plecat vara trecută la Universitatea Cluj traversează cea mai bună perioadă a carierei. Popa a marcat în week-end unicul gol al meciului U Cluj - FC Botoșani 1-0, victorie care o apropie pe ”U” de calificarea istorică în play-off-ul Ligii 1.

Daniel Neguț, eurogol de trei puncte!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutsibiu2023noiDambovitapenet, Superliga / Daniel Neguț a fost omul zilei de luni în Liga 1. Mijlocașul dâmbovițean al lui Hermannstadt a înscris singurul gol al meciului cu CFR Cluj, câștigat de sibieni. Neguț a marcat cu un șut de senzație din afara careului, în minutul 61. Apoi a izbucnit în lacrimi și și-a îmbrățișat colegii.

Șase foști jucători ai Chindiei au evoluat ieri, în Superligă, în doar două jocuri!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sibiudinamo2023octDambovitapenet, Superliga / Deși ieri s-au jucat doar două meciuri în Superligă, Hermannstadt - Dinamo 4-0 și Farul - U Cluj 1-1, nu mai puțin de șase foști jucători ai Chindiei Târgoviște au fost titulari în cele două jocuri! Doi dintre ei au reușit chiar să aibe o evoluție peste medie, primind note foarte bune!

Daniel Popa, primul gol la U Cluj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popadigisport2023clujDambovitapenet, Superliga  / Atacantul originar din Pietroșița, care a evoluat până acum la nivelul Ligii I, la Dinamo, FC Botoșani și Chindia, a marcat primul său gol pentru noua sa echipă, Universitatea Cluj, în runda a patra a campionatului. Popa a punctat în remiza lui U cu Dinamo, 1-1, la Mediaș. De notat că tot din vară, din lotul clujenilor face parte și un alt fost component al Chindiei, Doru Popadiuc.

Ce gol a marcat Cooper, în UTA - CFR Cluj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cooper2023iinieDambovitapenet, Superliga / Fostul jucător al Chindiei, G. Cooper a reușit un eurogol, în minutul 27 al partidei UTA Arad - CFR Cluj! ”Lovitura” lui Cooper a fost îndelung lăudată și apreciată! Mai jos, găsești linkul pentru a putea (re)vedea superba execuție! Din nefericire pentru arădeni, jocul s-a terminat 1-3!

De la Flacăra, în Superligă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

stefanbogdanvoluntariDambovitapenet, Superliga / Morenarul Ștefan Bogdan, în vârstă de doar 16 ani, a ajuns în Superligă! Tânărul fotbalist aflat sub comanda lui Mircea Petrescu și apoi sub cea a lui Gabi Paraschiv s-a înțeles cu cei de la FC Voluntari! Portarul de pe Cricovul Dulce a fost pregătit de Mircea Petrescu timp de șapte ani, de la vârsta de 7. Ulterior, timp de doi ani a jucat pentru echipa mare a Flacărei Moreni. 

Marcel Ghergu, la FC Argeș?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marcelgherguDambovitapenet, Liga 2 / Președintele Chindiei din ultimele nouă sezoane - Marcel Ghergu - ar putea ajunge în funcția executivă de la FC Argeș, echipă care a retrogradat și ea la finalul campionatului 2022-2023, la fel ca și Chindia. Ce-i drept, Argeșul a picat după dubla de baraj cu Dinamo, în vreme ce Chindia a retrogradat direct, alături de CS Mioveni.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii