Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Mesaj... sfâșietor al lui Daniel Popa! "Nu m-am gândit niciodată la asta!"

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popa2022noieDambovitapenet, Superliga / Daniel Popa, atacantul și principalul marcator al Chindiei Târgoviște de la revenirea în Liga I, a fost devastat după retrogradarea echipei, la finalul primului meci pe ”Eugen Popescu” după aproape patru ani. Popa a postat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook, care a strâns rapid sute de reacții.

Cine sunt răspunzători pentru retrogradarea Chindiei! (Episodul 1)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

danielnegut21Dambovitapenet, Superliga / Începând de astăzi, vă prezentăm o serie de articole, cinci la număr, în care vom încerca să identificăm cine sunt răspunzători de eșecul celor de Chindia Târgoviște care, din vară, vor juca în Liga a 2-a, după ce patru ani s-au luptat cu cele mai bune echipe din România, în Liga 1 sau Superligă. 

Superliga - Rezultate, clasamente, comentarii...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiavoluntari2023mai20Dambovitapenet, Superliga / S-a încheiat și penultima etapă din play-off, cu meciul pentru locul 4, deocamdată! Farul a câștigat titlul, Chindia și CS Mioveni au retrogradat în Liga 2, știm meciurile din barajul de menținere/promovare - UTA vs Gloria Buzău și și FC Argeș vs Dinamo. Mai rămâne să aflăm cine câștigă Cupa României - U Cluj sau Sepsi Sf.Gheorghe! Să recapitulăm rezultatele din ultima etapă din play-out, penultima din play-off, cele două clasamente la zi și topul marcatorilor. 

8.000 de oameni și o tristețe imensă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafotodumbravaDambovitapenet, Superliga / Stadionul Eugen Popescu s-a umplut la primul meci jucat aici de Chindia de la promovarea din 2019. Aproximativ 8.000 de oameni au fost în tribune, locuri goale rămânând doar în sectorul oaspeților și în zona tampon, de lângă Casa Armatei. Organizarea a fost bună, cu acces facil pentru spectatori, indiferent de zona unde au avut achiziționate bilete.

Farul face lumină în Superligă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

farulcampioanaDambovitapenet, Superliga / Farul stinge incertitudinile, cu o etapă înainte de final! Cunoaștem noua campioană - Farul Constanța, care s-a impus, la Ovidiu, în fața FCSB -ului, pe merit! Cunoaștem și echipele retrogradate - Chindia și CS Mioveni, cine merge la baraj - UTA și FC Argeș. Vă prezentăm rezultatele din ultima etapă din play-out, penultima din play-off, plus cele două clasamente la zi. 

Și-au recunoscut vina, dar au arătat cu degetul înspre autorități!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiavoluntari2023mai20Dambovitapenet, Superliga  /  Cu greu ne mai putem găsi cuvintele după ziua ... ”neagră” de ieri, la capătul căreia Chindia a retrogradat în liga secundă! Sigur, obiectivi fiind, după cum au jucat fotbaliștii de la Chindia în acest play-out, cu excepția reprizei a doua de ieri, retrogradarea nu miră pe nimeni. Dar, fără a-i scuza pe jucători și antrenori, au și ei argumentele lor! Interesant a fost faptul că, imediat după meci, aproape toți au criticat, în masă, sponsorii, în speță - autoritățile care mereu ne-au asigurat că totul este în regulă, că restanțele au fost plătite și tot așa... Sigur, nu vrem să găsim scuze, dar nu poți face performanță ”pe burta goală”, așa cum a fost întrebat Cristi Neguț, la flash-interviuri, imediat după meci.

Victorie, azi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pozaChindiavoluntarimai2023Dambovitapenet, Superliga / Astăzi, de la ora 20:00, pe stadionul ”Eugen Popescu” se va juca primul meci din istorie în nocturnă! Emoțiile sunt mari pentru echipa noastră, mai ales că victoria este obligatorie, pentru a scăpa de grijile retrogradării directe. Va fi un duel greu, contra celor de la Voluntari, care, acum, pe final de sezon, a prins cea mai bună formă! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii