Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Succes, Chindia Târgoviște! Vezi toate grupele!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafarulpopanegutDambovitapenet, Cupa României / Sorții n-au fost prea duri cu târgoviștenii, Chindia având până la urmă o grupă acceptabilă! Astfel, Chindia face parte din grupa D, alături de Universitatea Craiova, FC Argeș, Hermannstadt Sibiu, CS Ocna Mureș și Minaur Baia Mare.

Chindia vinde bilete pentru meciul cu Rapid

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiarapidnoiembrie2021Dambovitapenet, Superliga / Chindia Târgoviște a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid București, programat luni, 3 octombrie, ora 21.00, pe stadionul “Ilie Oană”, în etapa a 12-a a Superligii. Tichetele costă 25 lei la Tribunele 0 și I și 15 lei în peluza rezervată fanilor rapidiști.

Știm când joacă Chindia la Craiova

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovachindia2019gspDambovitapenet, Superliga / Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a 13-a a campionatului, antepenultima a turului. Chindia Târgoviște a fost programată tot într-o zi de luni, ca și în runda a 12-a, când va întâlni Rapid (3 octombrie, ora 21.00). Astfel, meciul din etapa a 13-a, cu FCU Craiova 1948, se va disputa luni,10 octombrie, ora 17.30, pe stadionul Ion Oblemenco.

Chindia a adus un mijlocaș de la Auxerre!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

nidomDambovitapenet, Superliga / Întăriri puternice la Chindia, chiar după anunțul instalării lui Toni Petrea ca tehnician principal la Târgoviște! Clubul a anunțat transferul lui Aly Ndom, un francez de 26 de ani, mijlocaș defensiv, care a evoluat în sezonul trecut la Auxerre, cu care a și promovat în Ligue 1.

Primele declarații ale lui Toni Petrea, ca principal la Chindia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tonipetrea2022Dambovitapenet, Superliga / Astăzi, Toni Petrea și Cristi Țermure au ținut prima conferință de presă în calitate de antrenori ai Chindiei. Vă invităm să vedeți care au fost primele declarații făcute, oficial, de Toni Petrea! Vom reveni!

Cine a condus antrenamentul Chindiei de marți!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

antrenamentchindiaDambovitapenet, Superliga / Chindia a rămas de duminică seară fără antrenor, după ce Adrian Mihalcea a anunțat în direct la TV că renunță la postul de pe banca echipei fără casă. Despărțirea a fost oficializată marți de către club, iar tot marți era de așteptat să se parafeze înțelegerea cu un nou staff tehnic. Asta nu s-a întâmplat totuși, astfel că ședința de pregătire de la Aninoasa, prima după înfrângerea cu U Cluj, a fost condusă de secundul Irinel Voicu!

Ziua altor mari promisiuni!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindia spectatori12Dambovitapenet, Superliga / În timp ce Chindia agonizează în subsolul clasamentului Ligii I, fără vreo victorie în acest sezon, în continuare fără stadion și, mai nou, fără antrenor, aleșii locali se plimbă pe la televiziuni de apartament și promit marea cu sarea. Concret, marți seară, în timp ce echipa se antrena cu secundul, și fără preparator fizic, edilii dădeau asigurări că stadionul va fi gata în doua luni, dar și că, în curând va începe construcția unei alte arene, prin fonduri provenite de la CNI.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii