Stiri sportive din Dambovita - Liga a 3-a

Liga 3 - Din păcate, nici Flacăra, nici Pucioasa....

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

flacarramorenidec2023Dambovitapenet, Liga 3 /  Din păcate, ”bombonarii” au primit gol în prelungiri și încheie sezonul cu o înfrângere, cu efecte și în clasament: giurgiuvenii trec peste dâmbovițeni pe loc de play-off, iar Pucioasa termină sezonul pe locul 5. Oricum, mai sunt ceva speranțe, pentru ultimele 3 etape de anul viitor - cu două meciuri acasă - cu adversari abordabili - C-lung Muscel și Păulești și o deplasare la Popești-Leordeni!

Liga 3 - Rezultatele de ieri, plus clasament, la zi!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

flacaramoreni2023aprilieDambovitapenet, Liga 3 / Flacăra Moreni a fost la un pas de remiză, la Buftea, în compania celor de la Popești-Leordeni, primind golul înfrângerii în minutul 58. Poate astăzi, Pucioasa are mai mult noroc la Giurgiu. Baftă, ”bombonarilor”! Oricum, după jocul de ieri, obviectiv analizand, șansele pentru ca Flacăra să mai prindă play-off-ul au scăzut considerabil. Vom vedea ce va fi, etapă de etapă! 

Succes, Flacăra, azi! Baftă, Pucioasa!

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

braduflacaramoreni2023aprilieDambovitapenet, Liga 3 / O etapă extrem de importantă pentru echipele dâmbovițene, în tentativa prinderii unui loc în play-off! Orice punct adus din depalsare, va conta enorm în economia clasamentului. Baftă ambelor echipe care pot aduce chiar puncte și nu doar câte unul! Flacăra joacă astăzi, de 1 decembrie, Pucioasa, mâine! 

Patru jucători de la Flacăra și Pucioasa au câte șase goluri! Vezi topul marcatorilor, la ambele formații!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaramoreniaprilie2023zahariaDambovitapenet, Liga 3 / Vă prezentăm topul marcatorilor, atât la FC Pucioasa, cât și Flacăra Moreni, echipele noastre din Liga a 3-a! La capitolul goluri marcate Flacăra stă ceva mai bine, dar la puncte... Pucioasa este deasupra, în clasament! Patru jucători, de la cele două echipe, au câte șase goluri marcate! 

ANALIZĂ! Ce trebuie să facă Flacăra pentru a ajunge în play-off?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaraarocampulung2023Dambovitapenet, Liga 3 / Până la finalul sezonului regular mai sunt patru etape! Una se va juca la finalul acestei săptămâni, celelalte trei anul viitor, în luna martie! În play-off vor merge primele patru formații! Până la locul 4, ultimul ce asigură prezența în play-off, sunt două puncte și acum este ocupat, culmea, de cealaltă formație din județ, FC Pucioasa! 

Liga 3 - Rezultate complete, clasament, etapa viitoare!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

flacaraarocampulung2023Dambovitapenet, Liga 3 / Flacăra Moreni ”sparge gheața” acasă și câștigă, în sfârști! Trei puncte mari pentru Flacăra, în tentativa de a se apropia de play-off! A fost. așadar, o etapă în care echipele noastre au obținut șase puncte, din tot atâtea posibile! Vă invităm să vedem toate rezultatele, clasamentul, la zi, plus programul etapei viitoare! 

Liga 3 - Rezultatele de azi, plus clasament, la zi!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

pucioasarasnov2aug2021Dambovitapenet, Liga 3 / FC Pucioasa reușește să urce pe loc de play-off, după victoria de azi, de acasă, cu CSO Plopeni! Dâmbovițenii au câștigat cu 2-1 și au ajuns pe 4, cu 21 de puncte! O victorie uriasă, care o ține pe Pucioasa în lupta pentru play-off! Felicitări! Mâine este rândul celor de la Flacăra Moreni! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii