Stiri sportive din Dambovita - Minifotbal

Campionatul de Minifotbal Brănești - Clasament final

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

minifotbalbranesti2023Dambovitapenet, Minifotbal / 12 echipe s-au întrecut într-o inedită competiție de minifotbal, dotată cu ”Trofeul Brănești”. Redăm mai jos clasamentul final - așa cum a fost postat de organizatori. Două echipe au fost la egalitate de puncte! Alte două le-au urmat îndeaproape! 

Campionatul Firmelor - Rezultate, program, clasament

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

minifotbaliulie2022et2Dambovitapenet, Minifotbal / La jumătatea săptămânii, au avut loc meciurile contând pentru etapa a 2-a în Campionatului Firmelor, la minifotbal, în Dâmbovița. Vă prezentăm rezultatele înregistrate, programul etapei a 3-a și clasamentul, în partea superioară! Mult succes, tututror! 

Cupa "Silviu Dumitrescu”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

turneusilviu2021Dambovitapenet, Minifotbal / Asociația Club Sportiv Gura Ocniței, în colaborare cu Școala Gimnazială din Gura Ocniței,  sâmbătă, 24 aprilie, la Adânca - teren minifotbal, are loc prima competiție neoficială, din ”fotbalul mic” dâmbovițean - Cupa ”Silviu Dumitrescu”. La competiție au fost invitate, anunțându-și participarea echipele ACS Gura Ocniței, Fortis Valea Lungă, Luceafărul Târgoviște și Olimpia Picior de Munte.

Adio, Young Boys Târgoviște!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboysconstantaDupă trei ani de la înființare, proiectul Young Boys Târgoviște… dispare! Anunțul a fost făcut, aseară, chiar de către cel care a avut această idee și a finanțat-o! Așadar, Young Boys Târgoviște rămâne în amintirea iubitorilor de minifotbal drept un proiect îndrăzneț, așa cum au fost Sportk Klub Târgoviște, Steaua Micro XI sau Divertis… Sunt numele unor formații din minifobalul local care, de-a lungul timpului, ne-au făcut cinste la competițiile naționale!

Young Boys, la FIFA20!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ploiestiyoungboysDuminică, 10 mai, de la ora 20:00, va avea loc un eveniment interesant, în peisajul minifotbalului dâmbovițean! MFC Ploiești și Young Boys Târgoviște se vor întâlni într-un meci inedit, la Fifa20! Partida va putea fi urmărită LIVE, pe youtube! 

Performanță uriașă pentru minifotbalul dâmbovițean!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

echipamentnationala209Naționala României de Minifotbal este în cantonament la Târgoviște! Mai mult, trei jucători de la campioana Young Boys Târgoviște fac parte din lotul echipei naționale! România va participa la Cupa Mondială, din Grecia! Până atunci se va pregăti la Baza Sportivă Hooligans! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii