Stiri sportive din Dambovita - Liga a 2-a

Chindia dezamăgește, din nou! Pierde jocul de la Miercurea Ciuc și alunecă în clasament!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ciucchindiacaputra2023Dambovitapenet, Liga 2 /  Din păcate, Chindia Târgoviște nu reușește să se impună în meciul de la Miercurea Ciuc, ba mai mult... pierde toate punctele puse în joc! Ocazii au fost, dar fotbalul nu se joacă pe ocazii, ci pe goluri! Din păcate, Chindia Târgoviște alunecă în clasament și, și mai grav este că se va mări ecartul față de plutonul fruntaș...

Până la ora 13:00, Chindia a ieșit din play-off! Victorie, azi! Succes, băieți!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

antrenamentchindia30septokDambovitapenet, Liga 2 / Ieri, s-a jucat, deja, primul joc al etapei a 8-a! Ceahlăul Piatra Neamț a trecut de Unirea Dej, scor 1-0 și a sărit peste Chindia Târgoviște, în clasament! Astăzi, sunt programate alte șase jocuri, printre care și cel al Chindiei, în deplasare, la Miercurea Ciuc, în fața unei formații care nu și-a găsit ritmul în acest sezon! Sperăm că băieții noștri vor obține toate punctele puse în joc! 

Încă trei litigii în pronunțare, la Chindia! Situația devine gravă

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiavoluntari2023mai20Dambovitapenet, Liga 2 / Ziua de joi a adus alte dosare ale foștilor jucători ai Chindiei pe rolul comisiilor abilitate ale FRF. Trei dintre ele, vorbim de memoriile depuse de Căpușă, Popadiuc și Dumitrașcu, au rămas în pronunțare, pentru data de 5 octombrie, ora 14.00. Tot pe 5 octombrie a fost acordat termen pentru altele, la CNSL, prima instanță, spre exemplu cazurile Corinus sau Buș.

Liga 2 - O competiție de ”râsul lumii”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadumbravitapoza2sep2023Dambovitapenet, Liga 2 / Nu vrem să ne legăm de evoluțiile mai mult decât mediocre pentru unele dintre echipele ligii secunde, ci despre ceea ce înseamnă ”dreptul” la promovare! Dacă mâine s-ar încheia campionatul, Chindia ar avea drept de baraj, alături de Gloria Buzău, iar Unirea Slobozia ar promova direct în Superligă!

Chindia - Progresul, tot la matineu, în etapa a 9-a! Programul complet, pe zile și ore!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadumbravita2023Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia - Progresul Spartac, meci din etapa a noua a campionatului ligii secunde, se va disputa sâmbătă, 7 octombrie, ora 11.00, la Târgoviste. Meciul nu va fi preluat de către televiziuni. Va fi pentru a treia oară la rând când Chindia nu se va afla printre preferatele televiziunilor, nici meciurile cu Dumbravita si Miercurea Ciuc nefiind televizate. 

Liga 2 - Rezultate complete, etapa a 7-a, clasament, program runda a 8-a!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiadumbravita2023sep4Dambovitapenet, Liga 2 / Final de etapă, în Liga a 2-a! Chindia Târgoviște a terminat etapa pe loc de play-off. Etapa viitoare, Chindia merge la Miercurea Ciuc. Vă invităm să vedeți toate rezultatele înregistrate în ultima rundă, clasamentul actualizat, plus programuil etapei viitoare, pe zile și ore. Succes, Chindia! 

Informații, statistici, program Chindia, rezultate, clasament, etapa viitoare!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadumbravitapoza2sep2023Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia Târgoviște a reușit să ”spragă gheața” pe ”Eugen Popescu” și să bifeze prima victorie, de la reîntoarcerea pe modernizata arenă. Ieri, a fost 4-0, cu CSC Dumbrăvița, la capătul unui joc în care târgoviștenii au făcut ”șah mat” apărarea oaspeților, în mai multe rânduri. Ca un fapt inedit, CSC Dumbrăvița primise cinci goluri, în 6 meciuri, iar ieri, Chindia a reușit să ”perforeze” de patru ori apărarea acestora. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii