Stiri sportive din Dambovita - Liga a 2-a

Chindia, suflu nou, cu Gabriel Boriga!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

borigachindia2024febDambovitapenet, Liga 2 / Clubul Chindia Târgoviște a organizat, astăzi, o conferință de presă! Pentru prima dată, după foarte multă vreme, la Chindia se face ”lumină”! Președintele în exercițiu, Gabriel Boriga a oferit o situație clară a Chindiei Târgoviște! Mai mult decât atât, prin ceea ce a făcut până acum, în doar câteva zile și ceea ce a anunțat, azi, Gabriel Boriga face parte dintre-o altă... ”poveste”! Una care ar putea să ne ducă în Superligă!

Hai să umplem stadionul! Succes, Chindia!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

afis2024febDambovitapenet, Liga 2 / Sâmbătă, de la ora 11:30, Chindia Târgoviște începe asaltul, în tentativa de a intra în play-off! Fiecare meci este ca o finală, pentru că orice rezultat, în afara victoriei, diminuază șansele de bifare a obiectivului! Reprezentanții Chindiei au venit cu o măsură excelentă, pe care o salutăm! Astfel, biletele la meci sunt dintre cele mai ieftine, de la revenirea pe ”Eugen Popescu”! Așadar, să umplem stadionul! 

Chindia, la final de pregătiri!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaslatina2024feb18Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a încheiat seria amicalelor cu o victorie, 1-0 pe Eugen Popescu cu CSM Slatina. Fedele a marcat în minutul 64 singurul gol al jocului. Pentru Chindia, week-end-ul viitor aduce primul joc oficial din 2024, cu Metaloglobus, o adevărată primă finală pentru play-off, cum a catalogat meciul noul președinte al clubului, Gabriel Boriga.

Gabriel Boriga are puterea de a schimba imaginea și soarta Chindiei!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

borigachindia2024febDambovitapenet, Liga 2 / După experimentele nereușite ale Chindiei, cu Andrei Cordoș, urmat de Lorin Petrescu, iată că la Chindia, în sfârșit, a venit un președinte care are toate premisele să readucă echipa noastră la nivelul de dinainte, mult așteptat de suporteri! Gabriel Boorga este un nume foarte cunoscut în peisajul dâmbovițean și nu doar pentru că a fost primarul muncipiului Târgoviște, ci și prin minunile pe care le-a făcut cu CSM Târgoviște, atât la baschet, cât și la volei! 

Și Marcel Ghergu cheamă Chindia la tribunal! Restanțe salariale uriașe pentru fostul președinte

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

semnulintrebariiDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a stins zilele trecute câteva litigii cu foști jucători, dar imediat au apărut altele, de data asta pe rolul instanțelor civile. În primul rând, fostul președinte Marcel Ghergu, neplătit în perioada ianuarie - iunie 2023, s-a adresat Tribunalului Dâmbovița pentru recuperarea drepturilor salariale.

Chindia, victorie clară cu SR Brașov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonchindia2024srbrasovDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a câștigat la scor amicalul cu formația din Liga a 3-a SR Brașov, echipa suporterilor brașoveni. A fost 5-0, la Complexul de Natație, pe terenul sintetic, marcatori: Moldoveanu ('3), Iustin Cristea, Ante Zivkovic ('12, '59) si Octavian Ursu ('73). În ultimul joc amical de dinaintea reluării campionatului, Chindia va întâlni CSM Slatina, sâmbătă.

Ce se întâmplă la Chindia?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiachiajna2023decDambovitapenet, Liga 2 / Mai sunt doar câteva zile până la reluarea sezonului în Liga a 2-a și, deși am crezut că liniștea a venit la Chindia, se pare că lucrurile sunt departe de a fi așa! În cursul zilei de ieri a fost o sarabandă a articolelor pe tema Chindiei, atât în presa locală, cât și cea națională!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii