Stiri sportive din Dambovita - Liga a 2-a

Pericol! Chindia, aproape să piardă încă 3 jucători!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiachiajna2dec2023Dambovitapenet, Liga 2 / Lucrurile se complică la Chindia, după un sezon modest, încheiat cu o participare nedorită în play-out. Cei mai mulți dintre titularii din campionatul trecut au plecat, iar cei despre care s-a spus că ar continua aici sunt pe cale să părăsească și ei gruparea, rămasă fără bani și fără o strategie clară.

Tăcere suspectă la Chindia. Ce se pregătește!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaslobozia2023sepDambovitapenet, Liga 2 / Dacă alte echipe din Liga a 2-a s-au reunit, deja, sau chiar au plecat în cantonamente, cazul Corvinului, la Chindia nu există niciun anunț oficial legat de ce se va întâmpla în această vară și, probabil, situația se va menține. De la ultimul meci oficial, cel cu Slatina, din 9 mai, au trecut mai bine de cinci săptămâni.

Se schimbă gazonul pe ”Eugen Popescu”! Care sunt zonele vizate

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiachiajna2dec2023Dambovitapenet, Liga 2 / Abia s-a împlinit un an de când a fost redeschis stadionul ”Eugen Popescu” și gazonul are nevoie de lucrări serioase de reabilitare. Concret, în aceste zile s-au adus rulouri pentru zonele din fața porților, iar în curând se vor face tratamente pentru restul suprafeței.

Morenarii Daniel Enache și Lucian Acasandrei sunt așteptați pe ”Eugen Popescu”

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmfocsani1Dambovitapenet, Liga 2 / În ultima perioadă, v-am ținut conectați cu evoluțiile fotbaliștilor morenari Daniel Enache și Lucian Acasandrei care au reușit într-un final o promovare spectaculoasă în Liga a 2-a, cu echipa lor de club, CSM Focșani! Ei bine, acum, cei doi fotbaliști vor putea fi văzuți chiar la Târgoviște, pe ”Eugen Popescu”, dar ca adversari ai Chindiei! 

Imaginea serii! Morenarii fericiți!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

acasandreienacheDambovitapenet, Liga 2 / Imaginea serii vine de la Focșani, acolo unde CSM a reușit să promoveze în Liga a 2-a! Așa cum v-am anunțat mai devreme, echipa morenarilor Lucian Acasandrei și Daniel Enache a trecut în finala recalificărilor de CS Dinamo București, scor 2-0, asta după ce în semifinale a eliminat-o (și) pe SCM Râmnicu Vâlcea. 

ULTIMĂ ORĂ! Morenarul Enache, unul dintre eroii promovării de la Focșani!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmfocsanigalerie2024Dambovitapenet, Liga 2 / Morenarul Daniel Robert Enache este unul dintre eroii CSM din Focșani! Echipa celor doi fotbaliști din Moreni - Daniel Robert Enache și Lucian Acasandrei - reușește să promoveze în Liga a 2-a, după ce în finala recalificărilor o învinge pe CS Dinamo București, cu scorul de 2-0! Și, atenție, unul dintre goluri a fost marcat chiar de către Enche!

Emoții pentru morenarii Enache și Acasandrei! Focșani joacă finala din recalficări, azi!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmfocsani2024iunie5Dambovitapenet, Liga 2 / Astăzi, de la ora 17:30, la Focșani, CSM, echipa celor doi fotbaliști din Moreni - Daniel Enache și Lucian Acasandrei - lupăt pentru ultimul loc disponibil pentru Liga a 2-a! Au pierdut calificarea directă, dar au luptat eroic în recalificări, cu CSM Râmnicu Vâlcea și acum sunt la un pas de liga secundă! Tot ce trebuie să facă este ca astăzi să o învingă pe CS Dinamo București!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii