Stiri sportive din Dambovita - Onoare

Liga 5 - Avancronica etapei

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

onoare2021augustDambovitapenet, Liga 5 / Miâine, 31 mai, de la orele 16.00 juniori și 18.00 seniori avem intermediară! Prea multe lămuriri nu ne-a adus etapa de duminică - una dominată de gazde - singura reușită a oaspeților fiind victoria liderului seriei SUD - Săgeata Braniștea, la Vișina - în fața unei echipe care ”coboară vertiginos” către Promoție, după ce sezonul precedent a retrogradat din liga 4!

Liga 5 - Până miercuri, la ”intermediară”, situația rămâne la fel de încordată, în cele două serii! Mai ales la retrogradare!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoare2023aprilieDambovitapenet, Liga 5 / Înainte de obișnuitele comentarii, vrem să revenim cu una dintre precizările privind criteriile de departajare în cazul în care două sau mai multe echipe termină sezonul la egalitate de puncte. Și pentru că am fost întrebați de numeroși conducători, precizăm că cele de mai jos au fost preluate din regulamentele oficile publicate de AJF. 

Onoare - Rezultatele de azi

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoare2023aprilieDambovitapenet, Fotbal Județean . Astăzi, a fost programată o nouă etapă la Onoare, atât la Seniori, cât și la Juniori. Vă prezentăm rezultatele înregistrate. Vom reveni cu informații din Liga a 5-a. Până atunci, să vedem cum s-au terminat jocurile de azi.

Liga 5 - Avancronica etapei

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoare2023aprilie16Dambovitapenet, Liga 5 / Mai sunt de jucat 4 etape și, dacă privim clasamentele celor două serii, prea multe nu putem anticipa legat de finalul sezonului! Poate doar fapul că, în seria Sud, Săgeata Braniștea și Libertatea Urziceanca - echipe care s-au urmărit mai tot timpul și-au asigurat primele două poziții, înainte de vreme, urmând ca abia în ultima rundă să aflăm probabil numele campioanei, respectiv al celei care va merge în baraj! Ar mai fi de notat faptul că în Nord, liderul seriei - Viitorul Ocnița are ”zi liberă” duminică, astfel că Unirea Colibași ar avea șansa să preia conducerea, dacă va câștiga la Gheboaia!

Onoare - Rezultate și clasamente, Seniori, plus Juniori

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

onoare2023aprilieDambovitapenet, Onoare / Vă prezentăm rezultatele rundei - juniori U19 și seniori, plus clasamentele actualizate. A fost o etapă cu multe goluri, așa cum ne-am obișnuit, deja. A mai rămas foarte puțin din actualul sezon al Ligii a 5-a. Dar să vedem cum stau lucrurile, deocamdată! 

Onoare - Rezultatele de azi

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoaresept2021CVDambovitapenet, Fotbal Județean . Astăzi, a fost programată o nouă etapă la Onoare, atât la Seniori, cât și la Juniori. Vă prezentăm rezultatele înregistrate. Vom reveni cu informații din Liga a 5-a. Până atunci, să vedem cum s-au terminat jocurile de azi. 

Liga 5 - Avancronica etapei

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

onoare2023aprilie16Dambovitapenet, Liga 5 / S-a dat startul sarabandei surprizelor! Indiferent ce s-ar spune, indiferent de argumente - pro sau contra - vom avea parte de cel puțin 2-3 rezultate extrem de ”curioase” în fiecare etapă, până la final. Sunt echipe - din surse neoficiale - care nu doresc promovarea, considerând liga 5, una liniștită, cu cheltuieli ceva mai mici - deplasări, baremuri, etc! Ei bine, la polul opus sunt și echipe care nu vor nici ele să se despartă de liga 5 - cunoscând condițiile din Promoție, ceea ce înseamnă că vor face tot posibilul pentru câteva puncte în plus! Până la finele lui ”Florar” vom mai avea 3 etape - două la final de săptămână și una intermediară (a 32-a, pe 31 mai), pentru a lăsa loc și meciurilor de baraj.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii