1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

interzisDambovitapenet, Superliga/ Chindia nu a pierdut doar puncte cu FC Argeș, ci și oameni importanți pentru următorul meci oficial, cel cu Petrolul, de sâmbătă, ora 17.00, programat pe ”Ilie Oană”, cu Chindia pentru prima dată oaspete pe terenul care îi e gazdă de aproape patru ani. Situație uluitoare în fotbalul românesc, și totul pornit de la neputința autorităților locale din Târgoviște de a finaliza la timp, sau dacă nu la timp, măcar într-un termen decent, renovarea stadionului ”Eugen Popescu”.



Revenind, Orozco a văzut luni al patrulea cartonaș galben din acest sezon și este suspendat pentru jocul cu ploieștenii. În aceeași situație se află și Toni Petrea, tehnicianul principal al Chindiei, din luna septembrie. Echipa va fi condusă de pe bancă de secundul Cristi Țermure, la meciul cu Petrolul. Acestor suspendări li se adaugă și alta mai veche, a lui Nasser Chamed, care a primit două etape după roșul de la Craiova, ispășind prima rundă de suspendare în meciul cu FC Argeș. Cum Grubac este accidentat, și cel mai probabil va rata restul campionatului, urmând să fie operat, misiunea staff-ului Chindiei se anunță una foarte dificilă, pentru pregătirea meciului cu prahovenii.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii