1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasepsi2021iulieDambovitapenet, Liga 1 / Chindia se pregătește de dubla cu Sepsi OSK, sâmbătă ora 15.00, în campionat și marți ora 20.30, în sferturile Cupei României. Restricțiile impuse pe 25 octombrie ar urma să expire mâine, așa că meciurile s-ar putea disputa cu spectatori, începând chiar din acest week-end.

O decizie în acest sens a autorităților este așteptată astăzi, cel târziu mâine. Interesant este că Federația Română de Fotbal a anunțat, pe propriul site, că accesul spectatorilor va fi permis la meciul dintre România și Italia, fotbal feminin, marți seară la Voluntari (ora 18.30).

Chiar mai mult, oficialii FRF au pus în vânzare biletele pentru acest meci, la prețul unic de 10 lei, acces urmând să aibă doar vaccinații anti-covid și persoanele trecute prin boală în ultimele 180 de zile. Rămâne să așteptăm, așadar, decizia CNSU și eventuala Hotărâre de Guvern.

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii