SUSŢINE PROIECTUL DAMBOVITAPENET.RO

www.dambovitapenet.ro este proiectul unor oameni independenţi, care și-au propus să construiască un site finanțat din surse sută la sută transparente. Un asemenea model nu poate funcționa fără sprijinul vostru, al celor care ne citiţi, zi de zi.

Dacă articolele de pe acest site v-au convins că eforturile noastre merită susținute, ne puteți sprijini printr-o donație.

Deocamdată, suntem doi: Andrei Aldea si Tinel Aldea. În 2012, ne-am hotărât să punem pe picioare un site unic în peisajul dâmboviţean. De atunci au apărut o mulţime de alte platforme, mai mult sau mai puţin independente. Noi nu avem niciun angajament, faţă de nimeni! Nu trebuie să dăm explicaţii nimănui! Nu suntem afiliaţi politic! Şi tot ce facem, facem doar pentru voi, cititorii!

Dar, pentru a supravieţui, avem nevoie de sprijinul vostru!


CINE E ÎN SPATELE SITE-ULUI
www.dambovitapenet.ro este deținut, în proporție de sută la sută, de echipa menționată mai sus. 

CUM EXISTĂM
Am plecat la drum cu un buget restrâns, format din economiile noastre. Acest buget asigură funcționarea site-ului pentru următoarele  luni. Dar fără sprijinul vostru nu putem exista, la nesfârşit.

Promitem că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a dezvolta www.dambovitapenet.ro cât putem de mult!

Mulţumim pentru sprijin!

www.dambovitapenet.ro există datorită vouă!

Introduceti suma dorita! Multumim!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii