1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiarapidnoiembrie2021Dambovitapenet, Liga 1 / Atitudinea eroică a târgoviștenilor din meciul cu Rapid a fost apreciată de toată lumea fotbalului și nu numai. Chindia a fost aproape de o victorie uriașă, cu doi oameni în minus mai mult de o repriză, fiind egalată de Rapid dintr-o mare eroare de arbitraj, ofsaid clar la golul lui Marzouk, din minutul 89.Oficialii LPF au inclus doi jucători ai Chindiei în echipa etapei. Este vorba de Marco Dulca și Daniel Popa, ultimul marcând golul al doilea al târgoviștenilor în meciul de vineri seară. Următorul meci oficial al Chindiei este programat sâmbătă, ora 15.00, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. În tur a fost 1-1, la Buzău.

 

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii