1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

botosanichindiaoct2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va juca luni la Botoșani, în etapa a 12-a a Ligii I, pe un teren pe care a câștigat ambele meciuri susținute de la revenirea pe prima scenă. Jocul se va disputa în condiții speciale, după ce la Botoșani incidența cazurilor covid-19 a depășit valoarea de 7,5 la mia de locuitori. Miercuri, incidența anunțată de autorități era 8.67, așa că organizatorii au anunțat că accesul în tribune va fi permis doar celor vaccinați sau trecuți prin boală în ultimele șase luni.



Restricțiile au generat un val de reacții negative pe pagina de Facebook a clubului din Moldova. FC Botoșani traversează o perioadă foarte bună, ultimele victorii ducând adversarul Chindiei de luni pe locul 2 în clasament, 22 de puncte după 11 etape.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii