1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia pregătește în liniște meciul cu FC Botoșani, programat luni, ora 17.30, pe terenul unde echipa din Târgoviște a câștigat ambele meciuri susținute în ultimele două sezoane, 3-0 si 2-0. Emil Săndoi va avea totuși serioase probleme de lot în Moldova, în condițiile în care Baxevanos și Cantave sunt accidentați de săptămâni bune, iar lor li se adaugă, de acum, un jucător experimentat, titular incontestabil în ultima vreme.

Prob

Vorbim despre Cornel Dinu, care a suferit o ruptură în debutul meciului cu FCSB și va absenta, astfel, minim o lună din angrenajul ros-albastrilor.

Altfel, GSP a scris că echipele din Liga I ar urma sa testeze întreg staff-ul și lotul, deci inclusiv cei vaccinați covid, după ce au apărut cazuri de jucători vaccinați infectați covid. Inițiativa ar aparține FCSB.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii