1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miovenichindia2021ADambovitapenet, Chindia / Mijlocașul Chindiei, cu evoluții foarte bune în ultimele etape ale Ligii I, face parte din lotul României U21 care efectuează un stagiu de pregătire în sudul Spaniei. Marian Șerban, tricoul cu numărul 5 la naționala de tineret, a fost titular în victoria tricolorilor cu Suedia U20, 1-0.

Sâmbătă, de la ora 21.00, România va întâlni Mexic U21. Jocul va fi transmis în direct de TVR1.

Marian Șerban a ajuns în vară la Chindia, sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova. În sezonul trecut, Șerban a contribuit la promovarea în Liga I a celor de la CS Mioveni.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii