1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabufre2021ggDambovitapenet, Liga 1 / Chindia nu va juca pe "Ilie Oană" meciul din etapa a 23-a a Ligii I, cu UTA  Arad, programat sâmbătă, ora 14:30. Echipa antrenată de Emil Săndoi va reveni la Buftea, acolo unde a câștigat patru puncte din două jocuri oficiale disputate în acest an, cu Politehnica Iași (1-1) și Academica Clinceni (2-1).



Condițiile de la baza FRF sunt dintre cele mai bune, atât de pregătire cât și de refacere. Se pare că ruptura de Ploiești este definitivă, un factor important în ruperea colaborării cu prahovenii fiind Valeriu Răchită, cel care se autoproclamă consilier al primarului Volosevici. Rămâne de văzut dacă organizarea meciurilor în regie proprie la Buftea va fi o variantă pe termen lung, adică până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a stadionului din Târgoviște, sau Chindia va trebui sa găsească alte soluții pentru jocurile ramase de disputat din acest sezon. Asta pentru că potrivit constructorului de pe Eugen Popescu, arena ar trebui să fie gata pe 31 iulie.
Foto: AFC Chindia Târgoviște 




Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie 2020, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal
Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii