1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Tehnicianul Chindiei a răbufnit la finalul meciului pe care echipa sa l-a pierdut cu Gaz Metan, 0-1, pe fondul unor uriașe erori de arbitraj. "I-am spus arbitrului azi că îmi rup carnetul de antrenor și nu mă mai duc pe niciun stadion de fotbal dacă nu se acordă la cele două faze pe care le-am avut lovitură de la 11 metri. Sunt cât se poate de clar, dar ei sunt intangibili. Ce să fac? Să umblu cu pastilele după mine la fiecare meci?”



”Cum e posibil să se facă asemenea greșeli? Noi jucăm cu patru jucători sub 21 de ani în teren de fiecare dată, sunt jucători fără experiență. Vrem să creștem de la etapă la etapă, dar cum să creștem în ritmul ăsta? Era altceva dacă obțineam un rezultat de egalitate cu CFR, îl meritam, la fel și astăzi. Să zic că nu ne dădea ambele penalty-uri, ci doar unul. Sunt unele momente în care te ia capul, o spun pe românește. E inadmisibil. Parcă văd alt meci unii arbitri. La meciul cu CFR și la jocul de azi sunt rezultate viciate de greșelile arbitrilor. Trebuie să plătească cineva. De ce trebuie să plătim noi care stăm de dimineața până seara pe teren? Ce le spun jucătorilor mei în vestiar acum? Nu trebuie și alții educați?", a vorbit Săndoi după a doua înfrângere din penalty în ultimele trei etape.

Chindia a reclamat două penalty-uri clare, neacordate de centralul Ionuț Coza, dar și lejeritatea cu care arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă pentru gazde.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii