1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

botosanichindiaoct2020Dambovitapenet, Liga 1 / Președintele executiv al Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, a răbufnit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, după o serie de arbitraje care au dezavantajat vădit echipa sa. Chindia a pierdut meciurile cu CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș din penalty-uri ușor acordate, fluierașii privând-o de cel puțin trei lovituri de pedeapsă în aceste două jocuri.



"Suntem total nemulțumiți de maniera de arbitraj din ultimele meciuri. Cu CFR am avut penalty clar, nu ni s-a dat. Cu FC Botoșani un aut de-al nostru le-a fost acordat adversarilor, iar de acolo a ieșit faza golului victoriei. Cu Gaz Metan a văzut o țară întreagă, două penalty-uri neacordate, ca să nu mai vorbesc de întreaga manieră de arbitraj a lui Coza". Clubul dâmbovițean a transmis ieri un memoriu către Comisia Centrală a Arbitrilor, în care reclamă arbitrajele din ultimele runde ale Ligii I. "Nu știu ce se întâmplă. Probabil eram prea sus. Deranjam pe cineva? Nu vreau să mă gândesc la o conspirație împotriva noastră, cum s-a întâmplat în finalul sezonului trecut", a comentat Ghergu pentri gsp.ro.

Chindia va juca mâine, ora 14.30, cu Farul Constanța, în deplasare, în optimile de finală ale Cupei României.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii