5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cherchezziduri2023Dambovitapenet, Liga 4 / Cristian Cherchez se mișcă rapid la noua sa echipă din Liga a 4-a, Roberto Ziduri! În cursul acestei dimineți, am aflat că fostul atacant al Chindiei este nu doar jucător, dar și antrenor secund, alături de principalul Ion Olteiu! Cei doi antrenori au ca obiectiv, fără dar și poate, promovarea în Liga a 3-a! Pentru asta însă, gruparea de la Odobești trebuie mai întâi să câștige Liga a 4-a, acolo unde, momentan, se află pe locul secund, la trei puncte în spatele liderului Recolta Gura Șuții! Apoi, cei de la Roberto trebuie să îi ”pună la zid” pe adversarii din barajul de promovare în Liga a 3-a! 



Pentru a afla mai multe informații despre starea de spirit a echipei, l-am contactat pe Armand Mihălăchioiu, directorul general al grupării Roberto Ziduri. Iată ce ne-a declarat: ”De la bun început, aș vrea să vă spun că obiectivul nostru este accederea în Liga a 3-a. Acesta a și fost scopul cooptării lui Cristian Cherchez, la echipa noastră, dar și a altor jucători, pe care îi voi putea nominaliza doar după ce ne asigurăm că avem semnătura lor. Și anul trecut ne-am dorit promovarea, vă asigur de asta, dar, din păcate, atât am putut atunci. Anul acesta, sper să nu mai avem ghinionul de anul trecut la tragerea la sorți. Până atunci însă, trebuie să ne concentrăm pe campionat, acolo unde suntem motivați să îl câștigăm, condiție obligatorie pentru a ajunge la baraj.”

Roberto Ziduri a avut un început de sezon ceva mai greu, poate și prin prisma celor opt jucătoiri care au plecat de la echipă, după ratarea promovării. Între timp, Roberto s-a regrupat și a ajuns la doar trei puncte în spatele liderului Recolta Gura Șuții! 

Pe surse, am aflat că la Roberto Ziduri este foarte probabil să revină și Cristi Curiman, un portar care dă mare încredere echipei. 

Vom reveni

Foto: fotbaljudetean.info 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii