5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

gurastuii2022Dambovitapenet, Liga 4 / Este, probabil, întrebarea pe care și-o pun nu numai conducătorii celor două echipe înaintea reluării sezonului de primăvară, dar și cei care urmăresc îndeaproape campionatul judeean. Cert este că - indiferent cât am încerca noi să credem -  există doar două variante: Gura Șuții sau Ziduri!  Este aproape imposbil să ne gândim că Viitorul Voinești (locul 3) sau Urban Titu (locul 4) pot recupera handicapul de 7, puncte,  respectiv 9, față de locul 1, asta în timp ce și Ziduri ar trebui să calce ... strâmb. 



Ne-am propus să analizăm din toate punctele de vedere situația de la care se pleacă în retur, nu înainte de a reaminti că în tur cele două au terminat la egalitate (2-2), în etapa a 5-a, la Gura Șuții. Mai mult, în sezonul anterior Roberto Ziduri s-a impus cu 2-0 în ambele meciuri (tur-retur).

1.Recolta 15 12 2 1 53-17 38p
2.Roberto 15 11 2 2 46-21 35p

Returul, practic meciul care s-ar putea să decidă campioana se va juca pe... 1 aprilie!

Trecând la capitolul statistici, să vedem cum stau cele două rivale acasă și în deplasare:

Recolta Gura Șuții
Acasă: 8 7 1 0 32-6 22p (91,7%)
Depl: 7 5 1 1 21-11 16p (76,2%)

Pe teren propriu, liderul n-a pierdut niciun meci, singura remiză fiind cea din meciul cu Roberto Ziduri.

Roberto Ziduri
Acasă: 8 5 1 2 20-12 16p (66,6%)
Depl: 7 6 1 0 26-9 19p (79,2%)

Roberto Ziduri ”a clacat” la Odobești cu Viitorul Voinești, CSM Fieni și a făcut egal cu Bradul Moroeni

robeertoziduri2022sep



Pe compartimente liderul stă ceva mai bine: doar 17 goluri primite (ceva mai mult de un gol/meci: 1,13), față de 21 Ziduri (1.4/meci). Și la capitolul ofensiv, stă mai bine tot liderul: 53 (3.53/meci), față de numai 46 (3.06/meci) a doua clasată. Oicum, ambele peste mediile ligii. Privind însă situațiile din clasamentele de mai sus, este clar că Roberto Ziduri - care trebuie să recunoaștem că deși a demarat ceva mai greoi, a reușit să revină rapid și să recupereze ceea ce risipise acasă. În retur, liderul va avea mai multe deplasări față de urmăritoare, plus meciul direct - care se va juca la Odobești! Greu, chiar foarte greu de anticipat cine va avea câștig de cauză, mai ales că s-ar putea ca omogenitatea, experiența și valoarea loturilor celor două vor cântări enorm în ”economia” returului. Și încă ceva, poate chiar de netrecut cu vederea: arbitrajele - fără a anticipa eventualele ”greșeli” în favoarea uneia sau alteia! Ce va mai conta? Cu siguranță că și meciurile indirecte - cele care vor decide ”die unde va bate vântul”!  

Cum vor debuta în retur?
Liderul - în deplasare, la Unirea Bucșani, după care acasă, cu Voința Crețu și deplasare la Unirea Ungureni. Roberto Ziduri începe la Ungureni, apoi acasă cu Gloria Bucșani și două deplasări - la Voinești și Fieni. Cum va arăta clasamentul după primele 4 etape, adică înaintea derbiului de primăvară? Nu vrem să ne hazardăm și sincer chiar nu putem să... calculăm! Oricum, sperăm într-un ”dialog de la distanță” dominat de fair-play, astfel ca cel mai bun să câștige și să reprezinte județul cu succes în baraj - acolo unde nu prea am mai contat de ceva vreme!

 

Foto: facebook 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii