1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)
csmfieni2023ianDambovitapenet, Liga 4 /La Fieni lucrurile nu sunt poate cele mai grozave, dar echipa nu se va retrage, ne asigură Ciprian Stăncescu, unul dintre oamenii de care se leagă istoria recentă a clubului din nordul județului. Vă invităm să citiți declarația completă, cu promisiunea că vom reveni cu informații din tabăra celor de la Fieni! 

”Indiferent de ceea ce se întâmplă mergem mai departe. Până la urmă, noi jucăm de plăcerea de a menține orașul în competiție! CSM Fieni nu a avut și nici nu are ca obiectiv promovarea, dar că de fiecare dată vom fi acolo în față și mulți se vor încurca de noi! Au plecat sau sunt pe picior de plecare 2-3 jucători, dar cu siguranță că vom aduce alții. Oricum, vom vedea sâmbătă, la Burduca  pe cine vom conta în primăvară. Încă o dată, să fie clar, CSM Fieni nu se va retrage și mai ales nu va face doar act de prezență în teren, în sezonul de primăvară!”, ne-a declarat Ciprian Stăncescu.

În acest moment, CSM Fieni ocupă locul 6, în Liga a 4-a, cu 27 de puncte, la 11 în spatele liderului Recolta Gura Șuții! 

Foto: facebook 
 
 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii