medaliicopii2024Dambovitapenet, Speciaș / 1 iunie 2024 va rămâne o zi specială pentru mulți dintre puștii care joacă fotbal în Dâmbovița. Pentru prima dată - în ultima vreme - vor avea parte de o festivitate de premiere de final de sezon, alta decât cea de la școală. O inițiativă demnă de toată lauda și tot respectul, din partea AJF Dâmbovița! 



"1200 de copii, reprezentând cluburile Chindia Târgoviște, Kinder Târgoviște, Luceafărul Târgoviște, Phoenix Târgoviște, CSȘ Târgoviște, Academia Târgoviște, Flacăra Moreni, FC Pucioasa, Golden Dribling Pucioasa, Urban Titu, CSM Fieni, Progresul Găești, GȘA Nucet, Unirea Bucșani, Olimpia Picior de Munte, Viitorul Petrești și ACS Tărtășești vor fi premiați cu medalii de campioni, într-o atmosferă de sărbătoare", anunță cei de la AJF Dâmbovița.

Gestul este unul chiar lăudabil, în actualele condiții în care funcționează sportul dâmbovițean. În plus, premierea are darul să atragă și alți copii către fotbal.

Nu ne rămâne decât să sperăm că în Târgoviște o să apară, în curând, un teren de iarbă pentru juniori, cum au mai toate comunele din Dâmbovița.

Foto: AJF Dâmbovița 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii