junioriliga4noiembrie2023Dambovitapenet, Juniori / În momentul de față, în fotbalul dâmbovițean activează nu mai puțin de 3.224 de copii și juniori! Un număr triplu față de ce se întâmpla în urmă cu câțiva ani, înainte de se schimba conducerea la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița! Anunțul a fost făcut ieri de Ciprian Prisăcaru, președintele forului dâmbovițean. 



Mai mult de atât, la U19, Dâmbovița are aproximativ 850 de tineri fotbaliști, repartizați la 48 de echipe, un număr impresionant care face ca județul nostru să fie între primele din România la acest capitol. 

Așa cum a subliniat Ciprian Prisăcaru, la această valoare nu s-a ajuns peste noapte! În spate este o muncă intensă. De-a lungul timpului au fost adoptate măsuri care să îi apropie de copii de terenul de fotbal! Printre acestea amintim: gratuitate la legitimarea copiilor și juniorilor, diversificarea competițiilor, apariția Interligii, dezvoltarea proiectului ”Cupa Satelor”, obligativiatea înscrierii echipelor de U19 și la Liga a 5-a, formarea de antrenori specializați etc. 

Fotbalul dâmbovițean este pe un drum care va asigura succesul sportului rege pe meleagurile noastre! 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii