1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleichemik2023Dambovitapenet, Volei / Astăzi, CSM Târgoviște joacă ultima șansă în Liga Campionilor, în speranța de a ieși din faza grupelor! Singura variantă, victoria, în deplasare, pe terenul celor de la Chemik Police! Orice alt rezultat, în afara victoriei, face imposibilă calificarea, în condițiile în care fetele noastre mai de înfruntat ”balaurul” Eczacibasi! Sigur, victoria este greu de obținut, astăzi, dar nu este un obiectiv imposibil de realizat! 


Iată ce spun cei de la CSM Târgoviște despre duelul de la ora 19:00: ”Suntem conștienți de valoarea adversarului nostru, însă asta nu ne sperie, din contră, vrem să arătăm că suntem pregătiți să luptăm până în ultimul set și gata să schimbăm ordinea clasamentului. În momentul de față, pe primul loc în clasamentul Grupei E din Liga Campionilor se află Eczacibasi Dynavit cu (9 puncte), urmată de Chemik Police cu (5 puncte), echipa noastră aflându-se pe locul 3 cu (4 puncte), ultimul loc fiind ocupat de Maritza Plovdiv cu (0 puncte).”

 
Prezentă în Campionatul Mondial de volei feminin și câștigătoare a acestuia, alături de echipa Serbiei, Ana Bjelica a declarat: 
“Cu siguranță mergem în fiecare joc pentru a câștiga, așa că nimic nu va fi diferit împotriva celor de la Chemik Police! Bineînțeles că acum ne simțim mult mai bine, am reușit o victorie importantă în Bulgaria, așa că vom juca la potențialul nostru maxim și vom arăta cel mai bun volei al nostru, asta este cel mai important!” - siursa: CSM Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii