1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmcevcup2020Dambovitapenet, Volei / Oficialii Federatiei Romane de volei iau în calcul sa păstreze actualul sistem de desfășurare al campionatelor interne de seniori și după vacanța de iarnă. Concret, și la masculin, și la feminin s-ar putea continua sezonul cu turnee la care sa participe săptămânal câte 3 sau 4 echipe. Reluarea competiției în Divizia A1 feminin este programată pe 23 ianuarie.



CSM Târgoviște este liderul campionatului, în condițiile în care nu a pierdut niciun meci în turul sezonului regular. De amintit și că echipa lui Drăgan Nesic a prins sferturile Cupei CEV, fiind învinsă de Volero Le Cannes la Zagreb, într-o singură manșă. Oficialii CSM-ului au catalogat parcursul din această toamnă și iarnă drept o performanță istorică.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii