1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a remizat cu Universitatea Craiova, 1-1, marți la amiază la Buftea, sub privirile selecționerului Mirel Rădoi. Constantin a deschis scorul, iar Rață a egalat cu un lob de efect, peste Pigliacelli. "Eu cred că a fost un antrenament bun pentru ambele echipe, pentru că până la urmă, ați văzut, nu prea am făcut schimbări. Așa ne-am înțeles de la început.”



”Cred că a fost un joc util și pentru ei și pentru noi. Trebuie să recunoaștem, Craiova are o echipă foarte bună și un lot valoros. În rest, nu pot să spun că nu sunt mulțumit de prestația pe care au avut-o băieții. Cred că am arătat ca o echipă disciplinată. Nu știu dacă merita cineva să câștige, a fost un joc echilibrat", a declarat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, la finalul amicalului.

Tehnicianul spune că echipa are nevoie de întăriri pentru returul Ligii I și pentru partea a doua a campionatului: "Nouă sigur ne mai trebuie jucători. Mai suntem în discuții cu ceva jucători. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Sperăm să ne completăm grupul, pentru că sunt atâtea intermediare… va fi dezastru. Sperăm să mai completăm cu 3-4 jucători cu experiență, pe care putem să îi integrăm rapid, nu pentru experimente".

Chindia se află în cantonament la Mogoșoaia, până la sfârșitul săptămânii. Miercurea viitoare, deci peste o săptămână, echipa dâmbovițeană va susține primul joc oficial din 2021, cu Politehnica Iași.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii