1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihaelaradu123Dambovitapenet, Box / Cea mai bună reprezentantă a secției de box feminin de la CSM Târgoviște, Mihaela Radu, a primit o veste extraordinară din partea Federației de specialitate! Sportiva a fost selecționată la lotul național care va face deplasarea în Turcia, la Campionatul Mondial.

Multiplă medaliată și, recent, câștigătoare a Cupei României, Radu pornește cu șanse la medalii și la cea mai importantă întrecere din boxul mondial. De asemenea, sportiva antrenată de Nicolae Tamaș va participa, împreună cu Cătălin Cristea, la Centura de Aur, programată la începutul lunii aprilie la Târgu Mureș.

Mult succes!

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii