1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2ucluj7Nici măcar... rivalitate, ca să nu mai vorbim de vreo „cooperativă sau... întovărăşire”! Este prima oară cînd nu sunt de acord cu ceea ce a scos din „tolbă”, confratele Vasile Neagu!

Cu tot respectul, pentru că nu vreau să-l contrazic, domnia sa având poate „alte” argumente „pro”, dar Flacăra şi Chindia nu au stat niciodată pe acelaşi „afet”! Sincer, eu nu-mi amintesc decât de un... spectaculos autogol al lui Vasile Petre, la un corner, prin minutul 88, pe „Eugen Popescu”, când Chindiei îi ardeau... călcâiele pentru pentru cele 3 puncte şi mingea refuza să intre în poarta „lupilor”! În rest, fiecare şi-a văzut de drumul său. Că... Ghenoiu şi Postelnicu au avut „ambâţul” lor să facă din Flacăra un „satelit”, nu cred că Moreniul sau morenarii ar avea vreo vină! Că Moreniul n-ar avea vreo „treabă” cu Dâmboviţa decât... geografic, este perfect adevărat, mai ales că şi eu, de obârşie din Valea Lungă, am simţit cam acelaşi lucru! Ofiţer de presă al Chindiei vreo 3-4 ani, „mânjii” lui Silviu Dumitrescu ştiau că sunt „petrolist” get-beget, la fel şi jurnaliştii vremii. Când juca Chindia cu Petrolul, prima întrebare pe care mi-o puneau confraţii din presă, suna astfel: „Astăzi, ce faci, nea Tinele?”... Dar era singura dată când uitam că sunt „găzar”!... Revenind la „subiect”, chit că voi fi combătut, eu unul n-am văzut de-a lungul vremii, niciun fel de rivalitate între Flacăra şi Chindia, mai ales că fiecare şi-a văzut de drum. Cât despre... fair play, nu pot să nu-l contrazic din nou pe confratele Neagu, întrebându-l dacă a văzut meciul Chindiei cu Dinamo, când abia l-am tras de pe gard pe nea Gică Chivu - (Dumnezeu, să-l odihnească în pace!), care vroia să sară la galerie, care... simţise „mişcarea” din teren! Sau dacă a văzut „circul din Şefan cel Mare” - televizat (n.r. - chiar aşa se intitula cronica subsemnatului, ofiţer de presă fiind!) cu Mitică Jipa, întorcându-se cu spatele la 11 metri, la... 1-1! Chiar n-a... „combinat” Chindia (şi) cu Dinamo, FC Naţional, Gloria Bistriţa sau Steaua? Ca să nu mai vorbim de meciul cu FC Argeş, când piteştenilor le ardea buza! Mai bine întrebaţi-l pe acelaşi... Mitică Jipa şi pe Schumacher cum a fost la 11 metri, pe final! Nu vreau să creadă cineva că trag spuza pe turta „lupilor galbeni”, dar nici să facem... „uşă de biserică” sub Turn! Mai ales că va veni şi vremea când vor apare şi „memoriile” subsemnatului, după ce am bătut mii de kilometri, în lung şi-n lat, zile şi nopţi, cu Flacăra şi Chindia!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii